Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sonuç olarak hocanın onayı olmadan olmaz.Ben de buraya getirmek istedim aslında.

Aynen. Manu ve Wenger örneği ortada. Biri demiş FT beceremiyor elbette olabilir bu fikre saygı hatalı transferler oldu. Ancak FT beceremiyorsa bu Yönetimin becereceği anlamına da gelmez. En iyi yöntem Scout yöntemidir. Hoca talep ettikçe olar takip ederler. Etmezse de genç isimleri izlerler.

Şu Sneijder mevzusunu olumlu veya olumsuz bir neticeye bağlasalar da önümüze baksak. Can sıkmaya başladı artık.

Bence sıkntı kişisel sadece bir kişi o da Tulun veya Adnan Öztürk ikisinden biri.

sol bek icin Luca Antonelli da fena olmaz

Yahu daha teknik direktörün garantisi yok takımda sürekli bi Bizans oyunları var bu tarz yapıların kalıcı olması imkansız :) Ondan sonra Ferguson'dan Wenger'den bahsediyorlar..

Manu sahibi yada işte baskanı cıkıp ferguson'a Eleman dicek falan böyle coluk cocuk göndermeler imalar yanlıs yerlere cekilebilecek laflar söyliyecek ulan herife sir demişler orda terime bizde imparator italyada sinyor adam italyaya gittimi harbi diyorum burdakinden daha fazla saygı gösteriliyor ki italyadada buraya oranla hicbişey yapmadı:o

Bülent Tulun'un bir hatası olduğu kesin de olayın şike operasyonuyla alakası yok. Soruşturma oldu yargılamaya değecek bir şey bulunamadı. Bülent Tulun'un yaptığını etik yönden tartışalım diyorum. Millet direk "bu adam bizi şikeye bulaştırdı" gibisinden laflar ediyor. Saçma oluyor yani.

Evet orada ki mesele Adnan Polat'a yapılan yolsuzluk iddaası.Kovulan Bülent'te bunu öğrenince kullanmak istemiş.

Ama her ne olursa olsun kulübün iç sorunlarını düşmanıyla paylaşacak kadar zavallı birine başka dam yokmuş gibi oralara getirmek saçmalık.

Bjk nin kazanması demek arenaya beraberlik için gelmeleri demek ,özgüven ile gelmeleri demek liderlik gidiyo kolay değil

Valla bence Beşiktaş ve Bursa maçlarının ardından gitmiş olacak zaten. Hemen toparlanıp 2-3 maç üst üste hele hele de Beşiktaş-Bursa-Antalya maçlarını kazanmamızı hiç beklemiyorum. Bu üç maçtan en az 7 puan şart ama malesef yapabileceğimize inanmıyorum.

Ama lig uzun. Bu kayıplar olacak. Yeterki takımdaki eksikler giderilsin. Bazı bölgelere transfer şart. Bunlar yapılırsa bir süre sonra mutlaka form tutuar seri yakalarız.

Sneijder in gelecegi felan yok la yine bizim baskanin sov isleri iste Sneijder bizi reddeder bizimkiler de el altindan bi haber yaptirir biz istedik ama hoca istemedi diye olacagu bu iste

Manu sahibi yada işte baskanı cıkıp ferguson'a Eleman dicek falan böyle coluk cocuk göndermeler imalar yanlıs yerlere cekilebilecek laflar söyliyecek ulan herife sir demişler orda terime bizde imparator italyada sinyor adam italyaya gittimi harbi diyorum burdakinden daha fazla saygı gösteriliyor ki italyadada buraya oranla hicbişey yapmadı:o

Terim Fenerbahçe'nin efsanesi olsaydı adama taparlardı bildiğin..

Sneijder-Kolo Toure-Kerim-Alper yeterli olur gibi..Ama olsun artık bişeyler takımda kanat oyuncusu yok..Keita'ya bile razıyım vallahi..

Aynen. Manu ve Wenger örneği ortada. Biri demiş FT beceremiyor elbette olabilir bu fikre saygı hatalı transferler oldu. Ancak FT beceremiyorsa bu Yönetimin becereceği anlamına da gelmez. En iyi yöntem Scout yöntemidir. Hoca talep ettikçe olar takip ederler. Etmezse de genç isimleri izlerler.

Hayır zaten hali hazırda çok iyi çok profesyonel scout sistemi var da hoca mı yararlanmıyor ? Yok ki ortada birşey. Ayrıca Bülent Tulun'un önerdiği adamların gelipte başarılı olacağı ne malum ?

Evet orada ki mesele Adnan Polat'a yapılan yolsuzluk iddaası.Kovulan Bülent'te bunu öğrenince kullanmak istemiş.

Ama her ne olursa olsun kulübün iç sorunlarını düşmanıyla paylaşacak kadar zavallı birine başka dam yokmuş gibi oralara getirmek saçmalık.

Orada %100 haklısın kardeşim. Benim tepkim "şikeye bulaştırdı bizi bu adam" tarzı laflaraydı.

Onu geç transfer döneminde fail durumda olan bir kulübün yetkili ismi 2 günde önce Milano da sırıtarak alışveriş yapıyor. Ben utanırdım.

Hayır zaten hali hazırda çok iyi çok profesyonel scout sistemi var da hoca mı yararlanmıyor ? Yok ki ortada birşey. Ayrıca Bülent Tulun'un önerdiği adamların gelipte başarılı olacağı ne malum ?

Aynen öyle. Karma olmalı. Kimse de kusura bakmasın FT'de transferde uzman bir hoca değil. Kesinlikle destek almalı. Ancak bu Bülent Tulun vs değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt