Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalandir, 2.5 milyon'a aldilar, 3.5 milyon'a satmazlar

Amkspor'un haberiydi.

Ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiyorum ancak böyle transferler de erken davranıp atacaksın cash parayı önlerine.

5 Mn € cash para atsak önlerine direk gönderirler bence.

İzleniyordur İnşallah , Hakan Çalhanoğlu , İlkay Durmuş , Ahmet Çalık , Kerim Frei , Samed Yeşil vs. gibi isimler.

Amkspor'un haberiydi.

Ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiyorum ancak böyle transferler de erken davranıp atacaksın cash parayı önlerine.

5 Mn € cash para atsak önlerine direk gönderirler bence.

İzleniyordur İnşallah , Hakan Çalhanoğlu , İlkay Durmuş , Ahmet Çalık , Kerim Frei , Samed Yeşil vs. gibi isimler.

hangi filmden bu sahne?

o değilde fenerin 16 orta saha oyuncu var şu an adamlar guinnes rekorlar kitabına girmek istiyor herhalde yeni taktikleri 1-10-0 olacak sanırım

Unal basganin kocaelisporu alip altyapi olarak kullanacagini soyleyen kimdi beyler

Bursaspor'un başkanlık seçimleri yapılıyor sanırım şuan , belki iki üç içerisinde Şener veya Serdar Aziz'den birini alabiliriz , eğer önceden girişimimiz varsa büyük ihtimalle bu bekleniyordur , bekleyip görelim , Serdar Aziz'den ziyade İnşallah Şener'i 2 Mn € verip almışızdır.

tarihimizin ekonomik olarak en iyi zamanında transfer dönemi kongreye denk geldi şansımıza tüküreyim

demin baktım haberlere heralde ünal başgan kocaelisporu bizim pilot takım yapacak tranfer yasağı felan varmış heral kocaelinin

bu habere çok sevindim. daha önce defalarca yazdım 1461 örneği gibi bir takımımız olmalı.

Bursaspor'un başkanlık seçimleri yapılıyor sanırım şuan , belki iki üç içerisinde Şener veya Serdar Aziz'den birini alabiliriz , eğer önceden girişimimiz varsa büyük ihtimalle bu bekleniyordur , bekleyip görelim , Serdar Aziz'den ziyade İnşallah Şener'i 2 Mn € verip almışızdır.

başka bir forumda gördüm, s.aziz in menajeri fb li yöneticilerle görüşmüş, gs den teklif var diyerek fiyat yükseltmek için fb ye haber vermiş. hiç istemiyorum s.azizi olacaksa a.demir olsun.

Tahiti-Nijerya maçı başlıyor (TRT1)

bu arada b.tulun 10 yabancıdan fazla imzalayamıyoruz demiş ama fb kaldec yobo alves kuyt krasic stoch meireles sow webo baroni ve son olarak holmen le 11 yabancıya çıkardı sayıyı

bu habere çok sevindim. daha önce defalarca yazdım 1461 örneği gibi bir takımımız olmalı.

başka bir forumda gördüm, s.aziz in menajeri fb li yöneticilerle görüşmüş, gs den teklif var diyerek fiyat yükseltmek için fb ye haber vermiş. hiç istemiyorum s.azizi olacaksa a.demir olsun.

Valla bende istemiyorum Serdar'ı o kadar iyi değil , abartılan bir oyuncu , en azından Aykut ondan çok daha iyi :)

Chedjou Semih Aykut Gökhan

Çok iyi bir stoper rotasyonu olurdu açıkcası :)

30 hazirana kadar hareket olmaz 30 haziranda sonra başlar isimler sanırım bu sezonda kampa yetişmeyecek transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt