Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6+2+2 olursa kontenjan sistemi, kalmasindan yanayim bende. Bende begeniyorum Dany´yi. Ne olur ne olmaz. Kalsin kadroda.

CARLINHOS'TAN EKSİK NEYİ VAR?
Riera'nın bu performansı sarı-kırmızılı takımın sol bek arayışlarına nokta koymaya yetmedi. Asıl mevki sol açık olması Riera'nın en büyük dezavantajıyken, sol bek olan birçok isimden daha iyi bir performans sergilediği de unutulmamalı.
Sarı-kırmızılı takımın uzun süredir peşinde koştuğu Brezilyalı sol bek Carlinhos, son sezonda Fluminense'de Riera'dan çok daha üstün bir performans sergilemedi. Geçen sezonu şampiyon bitiren Fluminense'de Carlinhos 32 lig maçında görev alırken, 1 gol, 3 asistlik bir performansa sahipti.
Bunu sen mi yazdin
yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarimxoxo
olm o değilde bu carlinhos ne ayak la iyice gıcık kapmaya başaldım bn bu adamdan![]()
yokta dusunmedim degil sadece yazmaktan usendim yazsam aynisini yazardim .