Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biraz daha iyi bir kaleci olsa maç 2-1 di şu anda...

10 beğeni geldiği anda sağlam kaynaktan transferlerin son durumunu yazcam çok çok çok güvenilir bir kaynaktan hadi. farfandan naniye şenerden okaya kadar hepsi eboue amrabat dahil :D

Uruguay-İspanya maçının tekrarını izledim şimdi ve Muslera'nın yediği gollerde hatası yokmuş:)

Uruguay-İspanya maçının tekrarını izledim şimdi ve Muslera'nın yediği gollerde hatası yokmuş:)

iyi iyi.. herkes gol yesin kimse bakmasın diyor ama .bu sene bizde kalacak, ve süper bi performans çıkarırsa, sezon bitmeden sözleşme uzatarak 25 e göndeririz...

beyler 2 dkya son duyumları giriyorum son hazırlıkları yapıyorum anlaşılan 10 beğeni gelmeyecek ,hazır olun

:trollface:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
senoldogru - 17.06.2013 21:44[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Şampiyonlar liginde orta saha olarak: Emre‚ Meireles‚ Salih‚ Potuk‚ Cristian‚ Holmen‚ Selçuk bana hiç yeterli gelmedi..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

15 m lik oyuncu mikel in muz ortası bu mu yaaa...:SS: Hemde bomboşken..

Haydi başlıyoruz ön libero isi bitmeden sol bek açıklanmayacak ama bu carlinhos işi askıda demek degil. Carlinhosta hersey tamam Sadece açıklanması kaldı.On libero konusunda Ralf mi ? Wellinghton mu derseniz Wellington derim. Wellington mu ? Melo mu ? derseniz Gokhan İnler derim.Gokhan İnler su an Parcalının en büyük adayı,Tek alternatifi var Melo.Nani ve Farfan arasında Farfan arayı acıyor. İmza cok yakın Tamam Nani ama Farfanin bu sezon Arenada sol kanadımızı ne yaptığını gordunuz degil mi ? Farfan parçalı giyerse bu sürpriz olmaz Gelelim Umut Bulut konusuna Umut Bulut'un bonservisi konusunda sıkıntı var.Ocak'ta sözleşmesi bitecek bir oyuncu icin kulüp yüksek bir bonservis ödemek istemiyor Toulusse ye 1,5 Milyon Euro teklif edildi Kabul ederlerse alınacak Ocak'ta sözleşmesi bitecek bir oyuncu icin bu fırsatı toulusse degerlendirecektir.Kabul etmezlerse Umut Parcaliyla yarım donem ayrılık yaşayabilir. Bu yarım donem fransada'da tamamlanip bedelsiz Galatasarayimiza kazandırılacak. Gelelim Eboue konusuna Ebouenin 2 yıldır kulubümüze kattıkları ortada ve bu göz önüne alındıki Eboue yine bizimle kalacak gibi .Dany ile ilgili hersey olabilir. Gitsede kalsada şaşırmam .Amrabat ile ilgilide bir iki laf edelim yabancı kontenjanı sebebiyle Amrabattan bir ihtimal kiralık gidebilir. Bekleyip göreceğiz .Kerim Frei bonservisi sebebiyle pek sıcak bakılmıyor Cok yüksek bir bedeli var O yüzden şimdilik rafta. Okay ve Taylan gibi gencler takıma kazandırılacak ama bizim istediğimiz şartlarda Okay-Ceyhun takası olursa olur. Kulüp üzerine para vermek istemiyor.Bursasporlu Şener ise zor zor zor .(BİR ABİMİZDEN DUYUMLAR TRANSFERLERİN SON HALİ BÖYLE BEYLER)

:asd:

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Azeri 1907 - 17.06.2013 22:49[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Benim beğendiyim dikine oynayan bir futbolcu. Sowdan sonra Türkiyenin en iyi yabancı oyuncusu

Hayırlı olsun

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt