Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BJK icin 10 numara transfer olur diyorum zaten bizim icin demiyorum.

Yok anladım bizim için söylemedim zaten genel olarak öyle bir oyuncu onu diyorum. O kadar para veremezler belki çingene pazarlığı yapıp alırlar ama akılların ucunda yoktur böyle bir futbolcu.

TFF len dinleyin milletin isteklerini kendi kafaniza gore birsey biliyorum havasina giremeyin artik

riera rest çekmiş gitmek istemiyormuş haberleri çıkmış

madem öyle kalsın, solbek parasını önlbero transferine aktarın 12 13 neyse alın şu inleri

Haluk Ulusoy'un konuşmalarını okudunuz mu iyi giydirmiş TFF'ye. Umarım gider bu TFF yönetimi içine ettiler Türk Futbolunun.

SPORX ÖZEL | TFF 6+0+4 olarak yürürlüğe girecek yabancı sınırlamasını kulüplerin talebi üzerine 6+1+X olarak değiştiriyor. X şu an belirsiz çok şaçma geri kalan adamı trübünede mi almıcaklar :trollface:

Ahh ulan ahh bir 7+2+X yapmıyorlar ki ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Rahat rahat lig şampiyonluğu ve ŞL'de kura şansına göre minimum çeyrek final :)

Hahaha 6+1'i Fenerbahçe istemiştir kesin. Başka açıklaması yok, belki yavaş yavaş 6+2 de isterler.

Ya Cristian'ı Roma istemedi ya da "ulan fazla mı yaptık acaba yabancı transferi" dediler.

riera rest çekmiş gitmek istemiyormuş haberleri çıkmış

madem öyle kalsın, solbek parasını önlbero transferine aktarın 12 13 neyse alın şu inleri

ríera'nin restinden ne olur arkadas, ver 1 senelik parasini gönder.. adam gibi sol bek olsun kadroda, sol kanatta cok oynadi, hicbir ise yaramadi üstelik

riera'nin kanadindan kac gol, kac atak yedik ses etmedik sol bek degil diye ama o yokluktan oynadi orada, gönderilmeli..

Hahaha 6+1'i Fenerbahçe istemiştir kesin. Başka açıklaması yok, belki yavaş yavaş 6+2 de isterler.

Ya Cristian'ı Roma istemedi ya da "ulan fazla mı yaptık acaba yabancı transferi" dediler.

6+1 önerisi fenerden falan gelmez, bu ancak tff'nin uydurdugu birseydir. fener'in suan 11 yabancisi var, daha minimum bir forvet ve x bir oyuncu daha alacaklar.

Bülent Tulun:"Transferleri yaptık, seçimden sonra bizzat başkanımız açıklayacak." bu açıklmayı sordum ama bilen yok :D

6+1 önerisi fenerden falan gelmez, bu ancak tff'nin uydurdugu birseydir. fener'in suan 11 yabancisi var, daha minimum bir forvet ve x bir oyuncu daha alacaklar.

Fenerdeki yabancılardan 5'inin büyük büyük büyük babalarının Türk olduğunu ortaya çıkarırlar,ama sana 6+0+4 olur,takılmamak lazım böyle şeylere :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt