Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ahlaksız herif zamanında kendi başkan olduğu takım için sınırlamayı arttırmıştı şimdi de düşürüyor o oynadığın golf sopası inşallah münasip bi yerlerine girer

6+0 iyi oldu...

7-8 tane sağlam yerli ile bu iş çok güzel gider..İnşallah sakatlık olmaz...

diğer yerliler rotasyonaaaaaa......

İyi mi oldu şaka falan yapıyorsun herhalde ?

FB ve BJK için belki.

İlk 6 larda yerli de de yabancı da da iyiyiz... niye dert ediyosunuz anlamadım ki... Çantada keklik TSL....

Sadece bizim avrupa daki başarı şansımızı biraz olumsuz etkiler...

Ama tribündekilerin yükünü biz onlardan daha kolay taşırız. Avrupa geliri olmayanlar düşünsün bunu...

Bakildinda sadece 2 tane"Worldclass" Türk oyuncumuz var: Burak ve Selcuk

2 tane üst düzey: Semih (vaadeden) , Hamit (verimi azaldi..)

Bakildinda sadece 4 Tane GS seviyesine yakinsa Oyuncumuz var.

+2 "belirsiz" Türk oyunculari:

- Yekta

Aslinda Yekta fena bi oyuncu degil...ama cok az zaman oynadi... ona güvenip sezona girilmez.

- Engin

Cogu kisi Engini bitirmis..bence Banko oyniabilecek yetenekte. Ben kendi adima konusmam gerekirse, Enginen yeni sezonda iyi bi performans bekliyorum. O 10 maclik ceza olmasaydi, Engin Forumda her kadro yapilisin icinde olurdu.

(Burak+Selcuk)+(Hamit+Semih)+(Engin)

Inler mutlaka alinmali.

ya ne salak adam bunlar ya 6+0+4 nedir bu ne aptallıktır adamlar resmen bizim önümüze taş koymak için uğraşıyor. biliyorlar fener ceza alacak yabancısı kaliteli olsada olur olmasada ama bu seneyi de atlatalım kralınız gelse sizi kurtaramaz

Bu arada; Allah belanı versin Yıldırım Demirören.

Ünal Başkan Gökhan İnler - Arda Turan bu ikisini al başkada transfer yapma...

bu karardan sonra 7 yabancidan fazlasi israftir, her hafta iki adam tribünde oturtamazsin. sol bek ve gökhan inler alinir, 7.yabanci amrabat olur. dany-riera-elmander-culio-ujfalusi-melo güle güle

inler arda serdar taşçı-ömer toprak frei şart oldu nuri bile alınabilir artık

İlk 6 larda yerli de de yabancı da da iyiyiz... niye dert ediyosunuz anlamadım ki... Çantada keklik TSL....

Ama tribündekilerin yükünü biz onlardan daha kolay taşırız. Avrupa geliri olmayanlar düşünsün bunu...

O ilk 6 ile bitmez bu lig.

ya arkadaş deli ettin milleti dünden beri yok fener için iyi olacak 6+0+4 iyidir falan iyi o zaman bekte eboue olmaz sabri olur sol bekte hakan balta oynar seneye de 5 yabancılı kadroyla avrupada başarı beklersin

6 yabancı ne ya Kennedy Bakırcıoğlu'nu mu alalım anasını satayım

Özellikle seneye 5+0+3 ün uygulanacağını sanmıyorum. Zira bu yönetimin seneye kadar kalmayacağını umuyorum.

abi hepsini gectim +4 nedir? tribünde oturan yabanci ne halta yarayacak? ülkenin menfaatleri, paralari, vergisi vs. vs. bunlardan sürekli söz edenler 4 yabanci tribünde oturtabilirsin diyor.

asıl saçmalık ülke menfaati için yapıldığını sanmakta aslına.

bursadan şeneri, napoliden gökhanı alacaksın ondan sonra puronu yakıp keyifle takımını ve azizin son çırpınışlarını izleyeceksin. iş bu kadar basit aslında

Carlinhos + Gökhan + Şener + Aykut + Jem + Kerim = Aziz'in son çırpınışları :yenieek:

Ortalama maliyet ; 5 Mn € + 10-12 Mn € + 2 Mn € + 3-4 Mn € + 2-3 Mn € + 2-3 Mn € = Maksimum 29 Mn € , Minimum 24 Mn € Mükemmel kadro.

tff binasini basip demirören'in transfer ettigi tüm yabancilari, internetten tüm aciklamalarini arsivleyip yüzyilin kepazetini yapmak istiyorum, yabanci siniri serbest olsun diyen kadrosunda 12 yabancisi olan menajer bozutunsu ne getirirse iyi diyip alan adam birden böyle düsünür oldu. pislik herif. tabiki sonrada yüzüne tükürüp tekmeyi basmak..

Transfer Nöbeti

Artık Gökhan İnler şart oldu. Bir de defansın kenarlarına iyi türk futbolcusunu bulsaydık iyi olurdu, ama kaliteli futbolcu az olan ülkede yabancı sınırı gidikçe azalıyor, artık kimse avrupa'da başarı beklemesin, milli takım zaten 4. Torbaya düşecek.

Haftaya inşallah fenerasyon'u da cezalandırır uefa

Hocam sen milletle kafa buluyorsun herhalde?

Melo'yu bile alamıyoruz yabancı kontenjanı yüzünden TSL çantada keklik diyorsun, Melo olmadığı zaman en basit maçlarda bile nasıl sıkıntı çektiğimizi gördük İnler de olmazsa hangi yerliyi oynatacaksın orada?

Sağdan soldan abidik gubidik yerlileri araştırıyoruz Muslera'yı, Sneijder'i bile yollamaya kadar geldi iş bu mu zararı dokunmayan hali?

Daha kulübede oturtamayacağın Amrabat, Dany, Riera gibi adamları saymıyorum...

inler arda serdar taşçı-ömer toprak frei şart oldu nuri bile alınabilir artık

o degilde chedjou yerine türk almak bile daha mantikli su karardan sonra, serdar tasci'yi alsak iyi olurdu bence + g.inler + arda sonra yerli kontenjani cikardi.

2013/2014 GS Kadrosu:

Ilk 11:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Transfer

Hamit Inler Selcuk

Sneijder

Drogba Burak

​

Yedekler:

Engin

Frei

Yekta

Zan

Sabri

Hakan

Tribün:

Amrabat

Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt