Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar siz bu 4 2 3 1 diyorsunuz da topu bizim sahadan alıp driplingle karşıya götürecek tek bir adam yok.Kontraatak 0 .Kanatsız olmazzzz

hakan balta mı hamit mi ?

Bence ikiside değil. Ama en azından sağ bekimiz (eboue) düzgün. Solu düzeltelim derken sağı bozmayalım demek istedim ben. İkiside düzgün olsun dersekte Meloya güle güle dememiz lazım ki bu seferde takımın en önemli mevkisini bozucaz. İnler melonun verdiği katkıyı, sertliği ve direnci verebilirse tmm mesele yok ama ya olmazsa. O yüzden sol bek bozuktu bu şekilde idare edelim enazından yabancı sınırı düzelene kadar.

Kulübede duracak oyuncu eksikliğimizde yok değil en azından oyuna sonradan girip fark yaracak 1 oyuncu almamız lazım.

Önerim gene Kerim Frei.

en iyi kadro budur bence

------------muslera----------

hamit-------semih-------chedjou------sol bek

---------------melo---------

-----inler--------------selçuk-----

--------------wesley-----

---drogba-------------Burak-----

yerine göre eboue,hakan balta ikilisi çıkar hem agresif takım olur hem fizik gücü yüksek takım olur

Hiç maceraya gerek yok

---------------------Muslera--------------------

Eboue-----Chedjou------Semih-----xxxx

------Hamit-------Selçuk------İnler--------

-------------------Sneijder-------------------

------------Burak------Drogba-------------

Tüm dikkatimizi Gökhana vermeliyiz

Aynen öyle , Gökhan + Yabancı sol bek ile çok iyi bir takım oluruz.

Bu arada forumda Gökhan ile Melo'nun farklı tarz olduklarına dair birkaç yorum gördüm hemen açıklık getireyim ;

Gökhan'da , Melo'da çok yakın özelliklere sahip oyuncular fakat olay bizim Melo'yu farklı bir rolde , Napoli'nin Gökhan'ı farklı bir rolde kullanmasından ibaret ; biz Melo'yu kesici özelliğinden ve defansımıza gözümüz kapalı güvenemediğimizden , sistemimiz itibariyle savaşçı orta saha gibi , defansif özelliklerini ön plana çıkararak oynatıyoruz.

Ancak Napoli , 3-5-2 oynadığı için , defansta kolay kolay zaafları olmadığı için , Gökhan'ın defansif yönünden yararlanıyorlar ancak , bizim Melo'dan yararlandığımız kadar değil , ve Gökhan'dan ofansif olarak da bir şeyler bekliyorlar , malum 3-5-2 sistemlerinden dolayı olay bundan ibaret.

Kısaca , Gökhan ve Melo özellikler , oyun stili olarak hemen hemen aynı , yakın oyuncular , yani bizim Melo'dan aldığımız özellikler ve cevher Gökhan'da da mevcut fakat , Napoli bunu kullanmıyor , oyun sisteminden dolayı , o yüzden Gökhan İnler + Yabancı sol bek bu takımı çok üst düzeye çeker.

Eboue gitsin ekstra da bi adam değil zaten bu sene iğrençti kontenjan açılır mis

en iyi kadro budur bence

yerine göre eboue,hakan balta ikilisi çıkar hem agresif takım olur hem fizik gücü yüksek takım olur

Hem Melo hem Gökhan hayalden öte değil bence , şahsi fikrim bu yönde yani ; ayrıca Gökhan ve Melo profil olarak çok yakın , benzer oyuncular , o üçüncü bölgede Hamit , Engin gibi biraz daha farklı özelliklere sahip , top kullanmayı bilen bir oyuncu kullanırsak çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Muslera

Eboue chedjou dany hakan

Hamit engin selcuk emre

Burak umut

Bugün gazetesine göre ; Galatasaray , Napoli'nin gurbetçi yıldızı Gökhan İnler ile prensipte anlaşmaya vardı.

*********************'ya göre ;

‘GALATASARAY’A GELMEK İSTERİM’

Ayrıca Gökhan İnler’e de ulaşıldı ve yıldız oyuncudan söz alındı. Gökhan, sarı-kırmızılı idarecilerle yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandı: “Napoli ile 3 yıl daha sözleşmem var. Siz kulübümü ikna edin, ben seve seve Galatasaray’a gelirim. Şampiyonlar Ligi’nde düzenli oynama fırsatını hangi futbolcu istemez ki?”

Bahadır ÇOKİŞLER/*********************

Kerim'i niye halen almıyoruz anlamış değilim. Çok pahalı biri de değil,istesek 10 tane alırız.

Fiyatı çıkmadan bir an önce almalıyız.

Ynt: Transfer Nöbeti

Hem Melo hem Gökhan hayalden öte değil bence , şahsi fikrim bu yönde yani ; ayrıca Gökhan ve Melo profil olarak çok yakın , benzer oyuncular , o üçüncü bölgede Hamit , Engin gibi biraz daha farklı özelliklere sahip , top kullanmayı bilen bir oyuncu kullanırsak çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Ya neden bahsediyorsun melo inler hamite gore yuz kere daha fazla ofansif ozellikleri olan tipler. 2 side b2b tipinde ve oynadigimiz varyasyona en uygun isimler.

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Ynt: Transfer Nöbeti

en iyi kadro budur bence

Meloyla inanin yerlerini degistir 10 numara 5 yildiz

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Iddia ediyorum turk oyuncular dolduralim 3 tane tutsa yine sampiyonuz

-----------------------------------------Muslera-----------------------------------------------

Hamit Altıntop-----------Semih Kaya-------Aurellien Cehdjou--------------Carlinhos

---------------------------------------Felipe Melo----------------------------------------------

----------------------Engin Baytar----------------Xelcuk İnan-------------------------------

------------------------------------Wesley Senijder--------------------------------------------

--------------------Didier Drogba--------------------Burak Yılmaz----------------------------

Yedekler ; Umut Bulut - Erman Kılıç - Kazım Kazım - Gökhan Zan - Jem Paul - Hakan Balta - Sabri Sarıoğlu

Sanırım , bu kadro ile devam ediceğiz ..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ya neden bahsediyorsun melo inler hamite gore yuz kere daha fazla ofansif ozellikleri olan tipler. 2 side b2b tipinde ve oynadigimiz varyasyona en uygun isimler.

Hocam bilmiyorum bu konuda tam bir düşüncem yok aslında ancak hem Melo + Gökhan çok defansif olmaz mı diye düşünüyorum birde Selçuk ve Sneijder'i düşününce bu kararımdan vazgeçiyorum ;

Gökhan Melo Selçuk

Sneijder​

Şov olur şov :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt