Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mx4Xepd.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

hangi dagda kurt öldü hurma efendi:confused:

Aslında anadolu kulüplerinin çoğunda kontenjan sorunu var. İyi yabancıları bulup onları da satabiliyorlar ligde, bence çoğu takım destek verir sınırsız yabancıya...

Yerli piyasasında biz bile sıkıntı çekiyoruz altyapılar sağlam olmadığı için onlar da hem maaş hem bonservis olarak çok para ödüyorlar. Oysa o paralara Kayseri'nin yaptığı gibi iyi yabancıları bulup daha rekabetçi takımlar kurabilirler.

Bir tek FB'nin kontenjanı müsait diye bu kontenjan nanesi var, oylama yapılsa ezici üstünlükle sınırsız yabancı istenir diye tahmin ediyorum.

Hurma için çok talihsiz bir açıklama olmuş..

eğer sınırsız olursa Topuzları Kaldırımları 5 e 10 nasıl satacak can DOSTU azizeye...

hurma'nın yabancılarınında piyasası var amrabat örneğin, mouche, bobo bunları en aşşağı 8 milyon euroya satarlar 3 büyüklere..

Süleyman Hurma: Federasyonun yabancı kuralına saygı duymamız beklenemez. Ne evrensel hukuka ne insan haklarına uygun bir karar. Yabancıların gelmesini engelleyerek Türk oyuncusunun gelişmesini sağlayamayız. Uzun dönemde altyapıları güçlendirerek bunu sağlamalıyız. Umarım TFF bu kararından bir an önce vazgeçer. Biz yabancı kararının sınırsız olmasından yanayız.

tabii ki de adamlar bu işten ekmek götürüyo eve...:D:D:D

AW: Transfer Nöbeti

Aziz tirsdi benden.

BI sari-lacivert kanarya alip, kafasini kesip, Azizin yatagana koydum, o uyurken.

Bu olay dan sonra demec gelmis fb kulübünden

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Aslında anadolu kulüplerinin çoğunda kontenjan sorunu var. İyi yabancıları bulup onları da satabiliyorlar ligde, bence çoğu takım destek verir sınırsız yabancıya...

Yerli piyasasında biz bile sıkıntı çekiyoruz altyapılar sağlam olmadığı için onlar da hem maaş hem bonservis olarak çok para ödüyorlar. Oysa o paralara Kayseri'nin yaptığı gibi iyi yabancıları bulup daha rekabetçi takımlar kurabilirler.

Bir tek FB'nin kontenjanı müsait diye bu kontenjan nanesi var, oylama yapılsa ezici üstünlükle sınırsız yabancı istenir diye tahmin ediyorum.

feberbahceninde 11 yabancisi var pekde müsait degiller aslinda

birde sinirsiz yabanciya karsiyim ben kardesim,kriter koyulursa belki,ama öyle ne oldu belli olmayan yabancilari görmek istemiyorum:yenieek:

Süleyman Hurma: Federasyonun yabancı kuralına saygı duymamız beklenemez. Ne evrensel hukuka ne insan haklarına uygun bir karar. Yabancıların gelmesini engelleyerek Türk oyuncusunun gelişmesini sağlayamayız. Uzun dönemde altyapıları güçlendirerek bunu sağlamalıyız. Umarım TFF bu kararından bir an önce vazgeçer. Biz yabancı kararının sınırsız olmasından yanayız.

FLAŞ! İlhan Cavcav: "TFF yabancı konusunda isteklerimizi kabul etmezse genel kurula gideriz. Nasıl getirdiysek göndermesini de biliriz."

Yoksa , bu Fenerbahçe'ye ceza gelme ihtimalinin yüksekliği doğrultusunda bize yavaştan yanaşma , yalakalanma çabaları mı ?

Yoksa hangi dağda kurt öldü de bunlar böyle açıklama yapıyor inanamadım , ben itiraz edeceklerine katılırlar , daha pahalıya yerlilerini okutmak için diye ama bir şeyler var bu işte :)

İlhan Cavcav: TFF yabancı konusunda isteklerimizi kabul etmezse genel kurula gideriz. Nasıl getirdiysek göndermesini de biliriz

Re: Transfer Nöbeti

Fener'e ceza gelirmi gelmezmi bilmem ama Demirören ciao ciao diyecek bu yabancı kontenjanı yüzünden suan Beşiktaş, Fener, Kayseri, Galatasaray,Gençlerbirliği karşı 6+4 e.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt