Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben kullanmadığımı çok iyi biliyorum karıştırıyor olabilirsin şuan cidden Elano avatarı kullanmadım bugüne kadar 1 senedir üyeyim zaten

Dogu kafan iyimi? :D

Blumer-Elano-001.jpg

Buna benzer avatar kullandin uzun süre.

Ben seni iyi bilirim bu forumda. Yani karistirmiyorum.

6+0 fln unutun. AIHM'den onay gelicek ve AB yabancilar "yabanci statüsünde" oynamicaklar.

Nihat'ın dışında İbrahim Kutluay'da yararlandı o Avrupa Birliği olayından Yunanistan'dayken.

Avrupa Konseyi'ne üye olan ve aralarında Türkiye, Rusya, Sırbistan, Gürcistan veAzerbaycan'ın da bulunduğu 47 Avrupa Konseyi üyesi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin yargı yetkisini tanımaktadır. Mahkeme, Fransa'nın Strazburg şehrinde bulunmaktadır.

by Arif ulu atastirmasidir.

Böylece ciddi ciddi basari olma sansimiz cikmisdir bu konuda. nihat kazandıysa davayı bizimkilerde kazanır büyük ihtimalde.

federasyon kendi kaşındı inşallah ourda bu olay rahatlarız hadi bakalım:)

soceidad nihat için türkiye avrupa birligine bagli diye itiraz etmişti.yabanci statüsünde oynamamişti bu sayede. istediqleri kabul edilmişti.

--> Kolpak Kararlari

Ek bilgi: Bu oyunculara "Kolpaks" deniliyor :D

Hukukci gibi hisetdim kendimi bu gece :asd:

Avrupa Konseyi'ne üye olan ve aralarında Türkiye, Rusya, Sırbistan, Gürcistan veAzerbaycan'ın da bulunduğu 47 Avrupa Konseyi üyesi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin yargı yetkisini tanımaktadır. Mahkeme, Fransa'nın Strazburg şehrinde bulunmaktadır.

Böylece ciddi ciddi basari olma sansimiz cikmisdir bu konuda. nihat kazandıysa davayı bizimkilerde kazanır büyük ihtimalde.

Fransa olması kötü.... Belçika olsa iş peşinen tamamdı..

Dogu kafan iyimi? :D

Blumer-Elano-001.jpg

Buna benzer avatar kullandin uzun süre.

Ben seni iyi bilirim bu forumda. Yani karistirmiyorum.

Hakancım görsel ve sözsel hafızam iyidir bugüne kadar kullanmadım olayı abartma istersen. Zaten elanoyu oldum olası beğenmem birde avatara koyucam

nihat kahveci denince aklıma bjkde oynarken ergen zamanlarında golden sonraki saçma sapan gol sevinci aklıma gelir :D

soceidad nihat için türkiye avrupa birligine bagli diye itiraz etmişti.yabanci statüsünde oynamamişti bu sayede. istediqleri kabul edilmişti.

--> Kolpak Kararlari

Ek bilgi: Bu oyunculara "Kolpaks" deniliyor :D

Hukukci gibi hisetdim kendimi bu gece :asd:

Nihat'ın avukatları tutalım

AIHM'den onay gelirse, Kadro nasil olur acaba? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt