GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 28

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
28/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ağzın bal yesin.Dün çalıştığım otelde bir Manu taraftarıyla bu konudan konuştuk biraz.Mikel'in adı Galatasaray ile geçiyor,o bölgede Melo filan düşünüyoruz vs vs..Gibi adam bana açık açık Mikel ile Melo'nun sınıf farkı olduğunu söyledi.Melo'nun bize geldikten sonra kendini belli ettiğini,ama Mikel ile mukayese edilmeyeceğinden bahsetti.Biz olaya biraz duygusalda bakıyoruz,bende çok istiyorum Melo'nun takımda kalmasını ama Galatasaray için en hayırlı kim olacaksa onun gelmesini isterim.Bir anket düzenlesek,yabancı kulüp taraftarları tamamına yakın Mikel'den yana oy kullanır diye düşünüyorum..İnşallah bu işin sonu hayırlı olur,hocaya güvenmek lazım en basitinden.

benim mesaj alınıtı

ermanı arda turan gibi düşünün

bir-insan-%C3%B6mr%C3%BCn%C3%BC-neye-vermeli_176967.jpg

Burak

Erman Senijder Kazım

Selçuk Mikel

Tremoulinas Chedjou Semih Eboue

Muslera

Drogbaba dinlenir arada böyle çıkarız sahaya​

forumdaki hava berbat, bakiyorumda melo-mikel, farfan-nani'den tercih yapar olduk. bu 4 oyuncuda alinmaz merak etmeyin. siz ilk önce ilk 11'de oynayacak yerli transferini yapin. nedir bu yabanci hayranligi arkadas, sinir serbest kalsa bu forumda selcuk inan'i bile kesersiniz allah bilir.

sneijder kazımın önüne muz arapası atsa kazım koşmaz topu ayağına ister , kazımdan kanat olmaz drogbanın yedeği olsun

herkrsın kendı gorusudur bence obı mıkel melodan 2 gomlek usttedır yası 26 adam 6-7 yıldır ıngılterede ust duzey oynuyor muhtesem bır fızıgı var va melodan daha ıyı pas yetenegıne sahıp.30 yasında menejerının her sene bır baska pazarlama taktıgı urettıgı sahada ıstedıgı zaman oynayan ıstemezse sallamayan melo yerıne obı mıkel bence sahane olur mıkel derım her turlu kı melonunda geldıgı sene golu yoktu 10 gol attı gecen sene 1 gol (p) attı.mıkelınde gelırse su lıgde ortalama 5 golden asagı ınecegını sanmıyorum.....

benım ılk tercıhım gokhan ınler....sonra mıkel olmadı melo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt