Salih Yılmaz
Aslan Üye
- 26 Ekim 2009
- 8.995
- 11
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
mikel candır
mikel candır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende tatlımı yicem, sonra dürüm yemiş gibi 20 tl vericem :lol: :lol:
biri banami seslendi ?
![]()
Jessica Greaves
Ne kadar iyi ve teknik de olsa, bize Melo'nun oyun karakterinde bir oyuncu gerekiyor, Mikel stattakileri direk uyutur. Yapımıza ters ne kadar yetenekli falan denilse bile. Takıma 11 tane yetenekli almazsın zaten, hırslı, sert, ruhunu ortaya koyacak, liderlik yapacak, gerektiğinde sertliğe sertlikle karşı koyacak, hakeme kafa tutacak, takımı ezdirmeyecek oyuncu gerek.
sky footbal da girdi haberi
Sky Sports Football @SkyFootball14 dk
Chelsea midfielder John Obi Mikel has claimed he will leave the club and make a move to Turkish giants Galatasaray.
ulan sabah nasıl bir kolpasın
i believe you can fly
dürüm = 20 tl ...........nerede yaşıyosunuz.. :confused:
Ve dürüm derken :cool: içinde ne var yani...
Arda + Filip + 10 ml€ = Burak iyi bir anlaşma olur![]()
Melo'nun o anlık taraftarı ateşlemeleri filan çok iyi tribünleride çoşturuyor
[video=youtube;Xiz8oo5qdpg]https://www.youtube.com/watch?v=Xiz8oo5qdpg[/video]
biri banami seslendi ?
![]()
Jessica Greaves
niye falcao 60 ediyoda burak 30 etmiyo burak Türk değilde brezilyalı olsaydı ve bizde olmasaydı sen başta olmakla beraber buradaki herkes onun hayaliyle uyuyor olurdu.
niye falcao 60 ediyoda burak 30 etmiyo burak Türk değilde brezilyalı olsaydı ve bizde olmasaydı sen başta olmakla beraber buradaki herkes onun hayaliyle uyuyor olurdu.
Bu sahneyi canlı yaşamış biri olarak söylüyorum, aynen. Ama sırf taraftara yaptıklarından bahsetmiyorum ben, saha içinde de, arkadaşlarını ezdirmeyecek adam lazım tüm diğer özelliklerinin yanında. Mikel gelir görevini yapar, "etliye sütlüye karışmaz".
yaptığın hesap 30 milyon mu ediyor matematik zayıf galiba, burak yabancı olsa da futbolculuk özellikleri zayıf ama çok iyi golcü derdim merak etme göz var nizam var