Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SPORX.COM ‏@sporx 1 dk

SON DAKİKA! Ryan Guno Babel Kasımpaşa'da! 21 Haziran Cuma imza töreni düzenlenecek.

biri banami seslendi ?

jessica-greaves_448299.jpg

Jessica Greaves

bunun boyu 1.45 dalan gibi duruyo:)

Ne kadar iyi ve teknik de olsa, bize Melo'nun oyun karakterinde bir oyuncu gerekiyor, Mikel stattakileri direk uyutur. Yapımıza ters ne kadar yetenekli falan denilse bile. Takıma 11 tane yetenekli almazsın zaten, hırslı, sert, ruhunu ortaya koyacak, liderlik yapacak, gerektiğinde sertliğe sertlikle karşı koyacak, hakeme kafa tutacak, takımı ezdirmeyecek oyuncu gerek.

Melo'nun o anlık taraftarı ateşlemeleri filan çok iyi tribünleride çoşturuyor

[video=youtube;Xiz8oo5qdpg]https://www.youtube.com/watch?v=Xiz8oo5qdpg[/video]

Ryan Babel Kasımpaşa'da. :eek:

dürüm = 20 tl ...........nerede yaşıyosunuz.. :confused:

Ve dürüm derken :cool: içinde ne var yani...

Biz geçen sene bir ara izmir kemeraltın da mıydı neydi..

adamlar 60cm çapında döner sarmışlar kuyruklu ve acı yeşil biberli, çift dürüm, altından dışarı fırlıyodu içindekiler.

adambaşı ortalamA 6-7 lira falan vermiştik. Ortaya karışık salata ve birer ayran dahil.

İlginç olan adamlar o kadar büyük dönerden günde 3-4 tane bitiriyomuş.. Bence hakediyolardı...

Melo'nun o anlık taraftarı ateşlemeleri filan çok iyi tribünleride çoşturuyor

[video=youtube;Xiz8oo5qdpg]https://www.youtube.com/watch?v=Xiz8oo5qdpg[/video]

Bu sahneyi canlı yaşamış biri olarak söylüyorum, aynen. Ama sırf taraftara yaptıklarından bahsetmiyorum ben, saha içinde de, arkadaşlarını ezdirmeyecek adam lazım tüm diğer özelliklerinin yanında. Mikel gelir görevini yapar, "etliye sütlüye karışmaz".

niye falcao 60 ediyoda burak 30 etmiyo burak Türk değilde brezilyalı olsaydı ve bizde olmasaydı sen başta olmakla beraber buradaki herkes onun hayaliyle uyuyor olurdu.

yaptığın hesap 30 milyon mu ediyor matematik zayıf galiba, burak yabancı olsa da futbolculuk özellikleri zayıf ama çok iyi golcü derdim merak etme göz var nizam var

Bu sahneyi canlı yaşamış biri olarak söylüyorum, aynen. Ama sırf taraftara yaptıklarından bahsetmiyorum ben, saha içinde de, arkadaşlarını ezdirmeyecek adam lazım tüm diğer özelliklerinin yanında. Mikel gelir görevini yapar, "etliye sütlüye karışmaz".

peki ya zora geldiği zaman yediği sarılar kırmızılar ne olacak provoke edilmeye müsait bir oyuncu elim yüreğimde çok maç izledim bu sene. Hele hele önümüzdeki sene bu şikecilerle 8jk ceza alınca hakemler vs direk bizim üstümüze oynayacaklar hiçbir pozisyona müsama göstermiycekler bunlarıda düşünmek lazım. Takımı butür centilmenlik dışı olaylarla, cezalarla kaosa sürükleyecek futbolcunun gereği yok. mikel gelsin adam gibi işini yapsın taraftarı atılan gollerle ateşler takım.

Ynt: Transfer Nöbeti

yaptığın hesap 30 milyon mu ediyor matematik zayıf galiba, burak yabancı olsa da futbolculuk özellikleri zayıf ama çok iyi golcü derdim merak etme göz var nizam var

Hadi hatirin icin 10 ml nakiti almayalim Ardayla Filip gelsin bu is bitsin :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt