Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence ibrahimoviç olayı doğru olabilir. ama şimdi için değil gelecek sene için. seneye drogba bırakınca yerine en uygun alternatif ibrahimoviç olur. ateş olmayan yerden duman çıkmaz :D

Higuain Arsenal yolunda ( Kaynak: Transfermarkt.de)

Oha Berkay bana özel'den öyle bir duyum attiki :007::007::007: Cok ciddi duruyor..

Sevincten ucmaya hazirim eger dogru ise.

[video=youtube;lyAVWfxBfJE]https://www.youtube.com/watch?v=lyAVWfxBfJE[/video] çok heyecanlı anlatmış spiker izlemenizi tavsiye ederim:)

şu anda en degerli en formda oyuncumuz olan (isim ve kariyer olarak değil) Burak Yılmaz ı kadrolara yazmayanlara sadece gülüyorum.

Oha Berkay bana özel'den öyle bir duyum attiki :007::007::007: Cok ciddi duruyor..

goygoy için vakit erken

m945k.gif

AÇIKLAMA | 2013-2014 futbol sezonu kombinelerimizin satışı sona ermiştir. Gösterdiğiniz ilgi için tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

ne çabuk:)

tek forvetli sistem icin Higuain super olur arsenal icin, son yillarda RVP'den baska bol gol atan forveti yok.

Muslera > Onur, isterlerse sneijder/drogbayi satsinlar ama Muslera kesinlikle kalmali.

Beyler neler oluyor... İbrahioviç, Obi Mikel, Arda, Felipe Luis????

Uzun bir özet alabilirmiyim? Teşekkür...

Beyler neler oluyor... İbrahioviç, Obi Mikel, Arda, Felipe Luis????

Uzun bir özet alabilirmiyim? Teşekkür...

Ciddi bir şey yok Kamil Abi , Fotomaç İbrahimovic'i sallamış , Obi Mikel sanırım bizim oyunumuzun küçük parçası İnler / Melo için , Arda ile Filipe'de bizim kendi düşüncemiz acaba ; Arda + Filipe = Burak yapabilir miyiz diye hayal kurmamızdan ibaret :)

Saygılar , hoşgeldin , iyi forumlar abi :)

Emre Utkucan ‏@EmreUtkucan 3 dk

Ulkemizdeki U-20 Dunya Kupasini uzun zamandir sabirsizlikla bekliyordum. GS Scout ekibi olarak da bu turnuva icin cok iyi hazirlandik.

sevinsemmi üzülsem mi bilemedim, bu maçları bizde izliyoruz zaten. tüm dünya izliyor, önemli olan dünya kupasından önce kapabilmek. biraz parlayan 2 katına çıkacak zaten

Hakanın bahssetiği İbrahimoviç beyler söylim dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt