Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaş 28 oldu , iyi para veriyolar , eğer böyle bir karar çıkarsa gitmesi daha makul .. Hem alt yapıdan gelicek bir forvet için hemde kazandıracağı maddiyat ve kendi hayelleri için en hayırlısı bu olur ..

Altyapıdan gelicek forvet mi ? Kendimizi kandırıyoruz..Altyapı'daki oyuncuların maçlarının çoğunu izliyorum...Emre Çolağı sevmem tamam ama Aydın'ın kişiliğini falan çok severim mütevazidir...Ne varki Mertan ikisindende iyiydi...Ama şans verilmedi...ADS maçında oynadı ondada Sabri tek pas vermedi verdiğinde asist yaptı...

Konya maçında Anıl'ın golu vardı...Sonra onada forma vermediler..Umut iyi bir oyuncu yani istekli sürekli basan...Ama Umut'unda yaşı 29 oldu artık...Zaten Drogba geldiğinden beri fazla şans verilmiyo...Muhtemelen bu sezonda verilmeyecek..Berk İsmail denenemez mi?

Yani Umut sevdiğim bir karakter..Bizde yedek beklemesinden se TS'de 11 oynaması daha mutlu eder beni..onu sahada görmek.

Hayır anlamadıkları şey Drogba 35 yaşına geldi....Tamam harika bir fiziği var ama yorulabilir , sakatlanabilir heran herşey olabilir...Burağı gönderirsen Umut'umu pivot forvet koyacaksın...Ki Umut önüne top ister top alıp takımı beklemez..Muhammet Demir şart aslında ama.

Yabancı sınırı kalkarsa Türk futbolcular para kazanmak için yurt dışına gidecekler, kendilerini geliştirecekler. Türkiye'de oynamak için daha çok çalışacaklar. Aydın gibi adamlara elin yabancısı gelip hiç çalışmıyo yeeaa diyemicek. Yoksa para kazanamıycak zaten. Türk futbolcular bu rekabet içinde daha çok gelişecekler milli takım da kalkınacak. Bunu görmek çok mu zor anlamıyorum.

y%2525C4%2525B1ld%2525C4%2525B1r%2525C4%2525B1m%252Bdemi%2525C3%2525B6ren.jpg

Çok sessiz kaldık bu sefer transferde ya hiçbir şey yok bu sene duyum falan geçen sene buralar kaynıyordu bu zamanlarda.:o

Transfer sezonu bugün mü açıldı?

Burak satilirsa, genc vaadeden yabanci bi forvet gelir.

Hayır anlamadıkları şey Drogba 35 yaşına geldi....Tamam harika bir fiziği var ama yorulabilir , sakatlanabilir heran herşey olabilir...Burağı gönderirsen Umut'umu pivot forvet koyacaksın...Ki Umut önüne top ister top alıp takımı beklemez..Muhammet Demir şart aslında ama.

Keza Emre Belezoğlu Baros'u sakatladığında ne sıkıntılar yaşadık hatırlayın...

Yabancı sınırı , açtığımız dava ile kalkacağa benziyor ancak ne olursa olsun bu takımda kesilmeyecek üç tane yerli var ;

Semih , Selçuk ve Burak :yenieek:

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Yabancı

Drogba​

Şeklinde oynarız , Burak orada oynar mı vs. demeyin , Burak'ı bu formuyla kesemeyiz , o bölgede çok rahat gizli forvet oynayabilir , İnter'de de bir kanatta Eto diğer kanatta Pandev oynuyordu ŞL'yi aldıkları sezon.

Ayrıca ortaları da fena değil gibi benim aklımda kalan Drogba'ya ilk golünün asistini yaptığı ortası çok iyi bence :yenieek:

Ek olarak kadromuza da Kerim Frei , Şener Özbayraklı ve Jem Karacan'ı katarsak çok faydalı ve güzel bir iş yapmış oluruz gelecek için :)

Sedat Doğan'da İbrahimoviç hakkında yorum yapmış :) alamayız de olsun bitsin ne sürüncemede bırakıyorsun sanki öyle söyleyince geleceğine inanıcaz.:o

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1 sa

Aysal-Demirören konuşmasında Ünal başkanın ne dediği bellide, Demirören ne dedi? Onu öğrenmeden transfer paylaşamam ama A ve B planı hazır.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 18 dk

Yahu neden Ünal Aysal-Yıldırım Demirören görüşmesi hiçbir yerde yok kendimden şüphe etmeye başladım :)

Bugün ki görüşmeden neler çıktığını başkan yarın açıklar LigTV'de zannediyorum :)

Ondan sonra stratejimiz belirlenir :)

Cardozo masalıda bitmiş Fenerin :asd:

Cardozo, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı açıklamada; "Kalbim Benfica için atıyor ve öyle kalacak. 2013/14 sezonunda da birlikte birçok sevinç yaşayacağız" diyerek, kulübünde kalacağı açıklamasını yapmış oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt