Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

işte efsane kadro disiplin kurulu üyeleri ve iki büyük yıldız :ayatollah::ayatollah:
743270_Fenerbahce_SK.jpg

Platini forvet hocam ... infanito sag acik da yardirir .. hahha :lol:

Denensin ondan snra teneke baglansin .. ben yildim aydini gormekten kadroda ..

Emre Çolak için geçerli...Boyu kısa adam ya hızlı olur ya çok maestro olur ya'da 2'si birden...Emre'de 2'side yok...

Ne ince çok ince pas atar....Ne hızlıdır çalım atar....Attığı çalım'dada şimarır tekrar çalımlar aynı adamı..Geçen sene Lazio maçı veya Fiorentina maçında gördük hazırlık maçıydı...2 kere aşırttı üzerinden şimardı kaybetti.

Sürekli saha içinde ama biraz içerde çalışıp Burak abisini örnek alıp Melo abisi gibi olmalı sonra Xelcuk İnan gibi maestro olup bizleri kendisinin iyi olduğuna inandırmalı

Demek istediğin şey şu sanırım...

Mertan'ın Benfica maçındaki hırsı lazım...Her pozisyonda adını görmemiz lazım en azından bir 10 maç...

Beyler uefa disiplin kurulu kararları yarın mı aciklanacak ?

Insallah dogrudur bu duyum. Cünkü mevcut finansal yapimizla Avrupa devleriyle yavas yavas rekabet edebiliriz artik.

Suyunu cikartmadan eksikleri en dogru sekilde kapatiriz. Iyi oyuncularimizi da korkmadan satma imkani da bulabiliriz böyle bir kararla.

Mesela Burak´a 20-25 Milyonluk teklif geldiginde, ah vah cekmeyiz, gideriz Ibrahimovic´i aliriz anasini satayim :)

In

European court of human rights

We

Trust

hammercourt_0.jpg

beyler bu TFF, veya tahmin gibi dandik bi kurum degil,

Avrupa Insan Haklari Mahkemesi!

Kanunlar var, AB Türkiye antlasmasi var, Nihat İçtihati var...

Keep Calm and AIHM :ayatollah:​

Asaletin Yeter ‏@uA1905o

Spanoulis e tekliflerini yaptılar süreç gayet olumlu yönde gidiyor resmi imza atılmadan kesin diyemiyorum ama bana göre hayırlı olsun

Bu dogru ise seneye baskette hedef eurolig sampıyonlugu

Eyvallah çok sağol tavsiye için ama , gözümüz de gönlümüz de dolu hocam ;)

İşin espirisi o cano :D Ortam bakımından sıkıntı yaşamazsın yani, 9 Eylül Ege'ye göre çok daha iyidir yani her bakımdan :D

Eğer Ege falan çıkarsa hakkını 9 Eylülden kullanmanı isterim :D

Bu haber doğru değil herkes tüpçünün hangi görevle orada olduğunu biliyor imkanı yok doğru olmasına bu haberin

Hocam zaten Tüpçü , AİHM'den izni kopartacağımızı biliyor , bari ben yapayım da biraz oy alayım , koltuğu sağlama alayım vs. diye düşünmüştür kesinlikle.

Sneijder'i koyarsın da güzel olmaz mı?

Aynen , iyi ki geldi ve parçalıyı giydi , iyi ki bizimle aslan parçası :yenieek:

Ne cabuk inaniyorsunuz su twitter mallarina. Daha dün TFF bu konuda aciklama yaparken bu kisa sürede AB isini kabul etmez. Tavirlari belli.

Abi , Tüpçü , AİHM'den izni kopartacağımızı biliyor , bari ben yapayım da biraz oy alayım , koltuğu sağlama alayım falan diye düşünmüştür bence , kaldı ki TFF'den gelmese izin dava yoluyla koparacağız her türlü sen gönlünü ferah tut ve bize şöyle güzelinden bir sınırsız yabancılı kadro ayarla oradan bir tane :yenieek:

AB vatandaşlığı önerisinin kabul görmesi çok zor.

8+2 olsa da fazlasıyla yeterli bence.Hemen hemen sınırsız yabancı gibi bir şey buda.:cool:

Emre Çolak için geçerli...Boyu kısa adam ya hızlı olur ya çok maestro olur ya'da 2'si birden...Emre'de 2'side yok...

Ne ince çok ince pas atar....Ne hızlıdır çalım atar....Attığı çalım'dada şimarır tekrar çalımlar aynı adamı..Geçen sene Lazio maçı veya Fiorentina maçında gördük hazırlık maçıydı...2 kere aşırttı üzerinden şimardı kaybetti.

Demek istediğin şey şu sanırım...

Mertan'ın Benfica maçındaki hırsı lazım...Her pozisyonda adını görmemiz lazım en azından bir 10 maç...

Aynen öyle abi. Dediğin gibi Okan çok teknik bi çocuk. İyi olucağınada inanıyorum ama hırs lazım hırs.

Birilerinin değimi gibi , Bebekte göbek atmaya benzemez bu iş. :)

insallah oyledir .. ama yillarca niye kimse bisey demedi bu kanunla ilgili ondan suphelendim :(

Eskiden... 10-20 yil önce...GS yabanci sinirlamasi destekledi, cünkü maddi durumdan dolayi okadar iyi degildi. fener serbest istiyordu.

onlar niye basvurmadi bilmiyorum.

TÜrkiyede eskiden, ve simdi, futbol, hukuk con önemli degildi... bilgisiz de vardi..

Abi , Tüpçü , AİHM'den izni kopartacağımızı biliyor , bari ben yapayım da biraz oy alayım , koltuğu sağlama alayım falan diye düşünmüştür bence , kaldı ki TFF'den gelmese izin dava yoluyla koparacağız her türlü sen gönlünü ferah tut ve bize şöyle güzelinden bir sınırsız yabancılı kadro ayarla oradan bir tane :yenieek:

Meliksah bence bu konuda beklentiye girme hic birsey cikmayacak. 100% eminim.

Aynen öyle abi. Dediğin gibi Okan çok teknik bi çocuk. İyi olucağınada inanıyorum ama hırs lazım hırs.

Birilerinin değimi gibi , Bebekte göbek atmaya benzemez bu iş. :)

Okan biraz Mehmet Ekici'nin güçsüz hali gibi .... Yetenek var hırs yok veya Nuri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt