Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Penaltı pozisyonunda ne oldu ya kaçırdı torres filan diyolar?

arkadaşlar zannetmiyorum ama AB statüsü gerçekleşirse yabancılardan kimler yerli olacak :)

Re: Transfer Nöbeti

Ünal aysal ne görüşmüs tam olarak mazlumla ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

SPORX ÖZEL | G.Saraylı Semih Kaya, İzmir'de tatilini yaparken mangal sırasında gözüne kömür kaçması sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Beyler bu nedir ? :confused::SS:

Asaletin Yeter ‏

Varan 3 yanbamcı sınırlaması ile ilgili gelişmeler devam ederken Galatasaray hem Melo hem Gökhan İnler ile temaslarını sürdürüyor. Ön libero transferini çözmeden daha önceden anlaştıkları ve ön sözleşme imzaladıkları Carlinhos transferi beklemede. Yabancı sınırlamasından istenilen sonuç alınamazsa Gökhan İnler satın alınamazsa en kötü kiralama yoluna gidilecek. Ön libero transferi içinde melo veya gökhan inlerden başkası düşünülmesede sao paulo da oynayan genç wellingtonda gündemde. Riera elmander ve culio ile yollar ne pahasına olursa olsun ayrılacak. Kanatlarada mutlaka bir takviye yapılması düşünülüyor burdaki alternatiflerde Nani ve Farfan az da olsa bi ihtimal bastos adı geçiyor. Kerim Frei bonservisini yüksek bulan yönetim girişimlerini sürdürüyor. Umut bulutun kesin olarak bonservisi alınacak. Kayseriden Okay yokuşlu ce bucadan Taylan ise Aslan olmaya en yakın isimler. Jem karacan ile her konuda anlaşıldı gelişen sürece göre karar verilecek. Gene yabancı sınırlamasındaki gelişmelere göre Amrabatın ciddi anlamda kiraya verilmesi düşünülüyor. Bir diğer haberde dany- serdar aziz takası. Bana gelen haberler duyumlar bu yönde bekleyip görücez :)) buda Varan 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt