Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırı kalkar da Burak giderse yerine adam aramayın tek forvete dönülür.

----------Drogba-----------

Arda----Sneijder-----Nani

mesela.

o adam neydı ole ya adamın ceza sahasının ıcınden golü yok.35 metreden vuruyo nerdeyse :) lazıo fılan aldı dıyolardı onu noldu kı en son

Adamın 35-40metreden çektiği şutlar ağlara çarpıp altıpas dışına düşecek kadar sert..

AMA ADAM KEŞ... uyuşturucu bağımlısı olduğuna dair bilgiler gelince önsözleşme tarafımızdan iptal edildi geçen sene...

Chelseaye gittikten sonra, yedekten cikamayan Demba Ba, Drogbayla müthis bir ikili olurdu aslinda. :ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti

mario gomez cuk oturur.Peki kendını ıspatlamıs yerıne patlama yapabılıcek mesela bı ara ugrastıgımız suarez gibi.O tarz olsa kımlerı ısterdın ?

Welbeck, Sturridge, Doumbia, Suarez, Jovetic, Benteke, Lukaku, ,Morata, Damiao, Loic remy, Zarate, Emenike, Cerci

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

vala ben basket maclarının cogunu ızledım ben bır tek tek farkla yenıldıgımız banvıt deplansmanında kı macta gordum oynadıgını.o da yarısahadan alıp yuruyerek basket atıodu.banvıtın mallastıgı sıralar.Ki benım ıcın oyuncu olsaydı banvıt macındakı o atısı kacırmıcak abi.Sen buyuk oyuncuysan onu kacırmıcaksın.

Değişik bi adam Gordon.Jamon Gordon olsaydı yerine çok daha farklı olurdu.Arroyo'ya bu kadar yük binmezdi.

Adamın 35-40metreden çektiği şutlar ağlara çarpıp alyıpas dışına düşecek kadar sert..

AMA ADAM KEŞ... uyuşturucu bağımlısı olduğuna dair bilgiler gelince önsözleşme tarafımızdan iptal edildi geçen sene...

O adam oyle golller atmaya devam etsın isterse eroınman olsun :D Sinan engının dedıgı gıbı sergen sırf at yarıslarını ızlesın dıye 17 de kalkan otobusu 17,15 de kaldırıyoduk.Aklında soru ısaretı kalıyodu yoksa ne zaman ızletsek her mac cıkıp atıp attırıodu :D

muslera

semih ---------- chedjou

melo

---------inan--------inler---------

eboue----------------------------carlinhos

---------------sneijder-------------

-------------------------------------

drogba-----torres
​

muslera

semih ---------- chedjou

melo

---------inan--------inler---------

eboue----------------------------carlinhos

---------------sneijder-------------

-------------------------------------

drogba-----torres
​

Drogba - Torres ikilisi Chelseade olmadi, burda neden olsun? BA bence daha uygun olur. Veya Villada olabilir, yakisir Drogbanin yanina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt