Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AB meselesinin kabul olma ihtimali çok düşük.Tff zaten kabul etmez.

Dava açsak bile hemen sonuçlanmaz.

10 yabancıyı 7+3 veya 8+2 şeklinde değişsinler yeter.:rolleyes::asd:

+2 +3 falan saçmalığın daniskası. 10 kişiyse sözleşme imzalatıyorsan 10'u da oynayabilir. Ozaman 6 kişiyle imzalat sadece.

İç transfere her ligde çok para harcanır, direk rakibine satıyorsun/alıyorsun sonuçta. Bugün Liverpool Carrol'u 15m€ gibi bir rakama satıyorsa Türkiye'deki iç pazar öyle büyütülecek bişey değil.

Dogruya dogru konusalim simdi. Mesela AB kontenjani önceden belli olsaydi Fenerbahce enayi gibi Potuk´a 6 Milyon Euro + 2 futbolcu verirmiydi?

AB kontenjani güzel bir düsünce ama planlama da bir o kadar önemli. TFF futbolu iyice deneye cevirdi. Ne yaptiklari belli degil.

Aldiklari kararlarin neye hizmet edecegi belli degil, getirecekleri, götürecekleri belli degil. Sacma sapan bir federasyon.

Bize dürüst olmak yakisir. Bizim derdimiz 4 oyuncuyu oynatamamak. Bu kesinlikle cok yanlis. Acilen degismesi gerekiyor.

AB kontenjani da gelecek sezon devreye girmeli diye düsünüyorum. En adaletli karar bu diye düsünüyorum.

hala kerim frei alınmadı, bugüne kadar sustum ama çok büyük skandaldır bu. u20 başlayacak ve bu adamın fiyatı artarsa bunu nasıl açıklayacaklar.

Paran varsa git sen al veya gs a yonetici ol o adami gerekli transfer bitmeden alamayiz ve bonservisine 5m euro isteniyor klup pazarlik yapio

ne olduda bu ilhan havhav fener karşı cephe aldı normalde desteklemesi gerekirdi fenerin istediği sistemi:)

Havhav yurt dışından bulduğu yabancıları yıllarca iyi fiyatlara pazarladı bilhassa Afrikalılara..Bu ara Sırp ligine yöneldi iyi futbolcular buldu korkusu yabancı sınırlaması yüzünden bu pazarlama işi suya düşecek..

Paran varsa git sen al veya gs a yonetici ol o adami gerekli transfer bitmeden alamayiz ve bonservisine 5m euro isteniyor klup pazarlik yapio

Renktaş vereceskin bu saçma Tff varken 3 de eder 5 de eder..Biz Amrabat'A gözümüz kapalı 8 milyon vermişiz , Alper 7-8 milyona patladı Frei için 4 milyon çok büyük para değil bu yabancı sınırında... Bence de yönetim Frei'ın işini bitirmeyerek yanlış yapıyor

Renktaş Frei Fenerde diye bir dedikodu var hatta Tahir Kum'un bahsettiği bugünkü bomba yerli transfer açıklaması Frei diyorlar... Gerçi Tahir denen şikeci kolpacıya güvenilmez ama dedikodu sadece ..

Tahirin bahsettigi oyuncu aykut demir onunlada tranzon ve bjk ilgileniyordu ts kazandi ogleden sonra aciklanacak demin yazdilar sporxde

Dogruya dogru konusalim simdi. Mesela AB kontenjani önceden belli olsaydi Fenerbahce enayi gibi Potuk´a 6 Milyon Euro + 2 futbolcu verirmiydi?

AB kontenjani güzel bir düsünce ama planlama da bir o kadar önemli. TFF futbolu iyice deneye cevirdi. Ne yaptiklari belli degil.

Aldiklari kararlarin neye hizmet edecegi belli degil, getirecekleri, götürecekleri belli degil. Sacma sapan bir federasyon.

Bize dürüst olmak yakisir. Bizim derdimiz 4 oyuncuyu oynatamamak. Bu kesinlikle cok yanlis. Acilen degismesi gerekiyor.

AB kontenjani da gelecek sezon devreye girmeli diye düsünüyorum. En adaletli karar bu diye düsünüyorum.

Adaletli düşünecek olursan minimum 2 sene beklenmesi gerekir. Ama kazanılmış bir hak varken o tarafın adaleti daha ağır basar. Çalışma izni olan bi adama seni oynatmıyorum diyemezsin.

Renktaş vereceskin bu saçma Tff varken 3 de eder 5 de eder..Biz Amrabat'A gözümüz kapalı 8 milyon vermişiz , Alper 7-8 milyona patladı Frei için 4 milyon çok büyük para değil bu yabancı sınırında... Bence de yönetim Frei'ın işini bitirmeyerek yanlış yapıyor

Su carlinhos kanat bide onlibero bitsin aciklanir bence asaletin yeterde oyle yazdi

Adaletli düşünecek olursan minimum 2 sene beklenmesi gerekir. Ama kazanılmış bir hak varken o tarafın adaleti daha ağır basar. Çalışma izni olan bi adama seni oynatmıyorum diyemezsin.

Diyemezsin tabi. O zaman 6 yabanci de. +4 nedir? Yani 2 senedir öyle komik seyler oluyor ki, saka olmali diye düsünüyorsun.

Ya yok, bu kadar da olmaz diyorsun ama oluyor. Birileri bu kararlari alip aralarinda maytap mi geciyor anlamiyorum ki.

Bu ülkede akli basinda biri yok mu? "Lan oglum ne yapiyorsun sen" diyen bir adam yok mu? Nasil bir ülke olduk böyle ya?

alper olayı yerli sıkıntısından ibaret değil durum öyle olsa bile fenerbahçenin yaptığı saçma bir kararın bedelini 17 klüp neden ödesin.

saçma bir transferdi sonuçlarına katlansınlar :)

Diyemezsin tabi. O zaman 6 yabanci de. +4 nedir? Yani 2 senedir öyle komik seyler oluyor ki, saka olmali diye düsünüyorsun.

Ya yok, bu kadar da olmaz diyorsun ama oluyor. Birileri bu kararlari alip aralarinda maytap mi geciyor anlamiyorum ki.

Bu ülkede akli basinda biri yok mu? "Lan oglum ne yapiyorsun sen" diyen bir adam yok mu? Nasil bir ülke olduk böyle ya?

Deseler bile ne değişir ki? Her tepeye çıkanın etrafı surlarla çevrili. Onu denetleyecek adamı oraya getiren de kendisi. Bozacının şahidi şıracı hesabı.

yabancı oyuncular insahakları mahkemesine dava açsa kazanır sözleşmem var ve çalışma imkanım kısıtlandı diye ozaman o tüpleri neresine sokacağına şaşırır tüp kafa

Nihat konusu :

Juan de Dios Crespo’nun sporcu hukuku davalarına bakan İspanya’daki ünlü bir avukat olduğu ve 2001-2002 sezonunda Nihat Kahveci’nin eski takımı olan Real Sociedad’ın Türk futbolcuya AB statüsü verilmesi yönündeki davayı açan kişi olduğu öğrenildi.

Nihat, İspanya’da 2004 yılından itibaren yabanci statüsünde cikmis.

2 sene sürmüs Dava :SS:

Nihat konusu :

Juan de Dios Crespo’nun sporcu hukuku davalarına bakan İspanya’daki ünlü bir avukat olduğu ve 2001-2002 sezonunda Nihat Kahveci’nin eski takımı olan Real Sociedad’ın Türk futbolcuya AB statüsü verilmesi yönündeki davayı açan kişi olduğu öğrenildi.

Nihat, İspanya’da 2004 yılından itibaren yabanci statüsünde cikmis.

2 sene sürmüs Dava :SS:

Mahkeme sonuçta, normal süre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt