Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3 Ağustos 2013 Cumartesi

16.00 Galatasaray-Porto

4 Ağustos 2013 Pazar

18.20 Arsenal-Galatasaray

Bu maçlar d-smart'da olur herhalde ?

Bence belli olmaz, Emirates Cup organizatörü Arsenal, yayın hakları onda olabilir.

D-Smart oraya'da el atar. :)

İfade kullanmayı severim. sadece olaylar nedeniyle sırıtıklara ambargo koymuştum bir müddet , o kadar..:cool:

Emirates Cup hangi kanaldan yayınlanacak? Turkfutbol.com Futbol Haberleri

d smartta beyler. lanet olasıca d smart buna da el attı. daha doğrusu 4 büyüklerin sezon öncesi hazırlık maçları birkaç yıllığına zaten verilmişti dsmart kaç yıldır böyle

S.A .. bizim baskan bugun kisa ozetle hangi futbolculari bize yakin olarak saydi .:o

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

birader sen nasıl konuşuyon böyle . Hakan seni Döl ırmağında mı boğdu da acı çekiyon

ne varki ? bizim burda maraslilar var hali saha macinda doller gelin doller gitti diye hitap ediyorlar bizim dol cok gol yiyor diyor babasi mesala ne var anlamadim burda.:asd:

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 1 sa

Disipln Kurulu soru sormamış tek açıklama 'kararı Pazartesi açıklayacağız' Olmuş olumlu geçtiği sonucunu nasıl çıkartıyolar ?

Disiplin Kurulu kararını açıklayana kadar kimseye inanmayın ceza alacak diyen de tersini söyleyen de doğru söylemiyor...

Adam bir defa harbi adam ; helal olsun be doğruları söyleyen sayılı kişilerden reis :yenieek:

Yalnız bu arada kurul eğer soru sormadıysa ceza yolda demektir , Beşiktaş ceza alırsa , Fener cezanın alasını alır alasını :D :D :D

İnşallah en azından ; Alt lige düşürme + -20 puanla başlama + Avrupa'dan 2-3 yıl men alır Fenerbahçe ve Aziz'de ömür boyu futboldan men alır İnşallah.

Disipln Kurulu soru sormamış tek açıklama 'kararı Pazartesi açıklayacağız' Olmuş olumlu geçtiği sonucunu nasıl çıkartıyolar ?

Disiplin Kurulu kararını açıklayana kadar kimseye inanmayın ceza alacak diyen de tersini söyleyen de doğru söylemiyor...

Adam bir defa harbi adam ; helal olsun be doğruları söyleyen sayılı kişilerden reis :yenieek:

Yalnız bu arada kurul eğer soru sormadıysa ceza yolda demektir , Beşiktaş ceza alırsa , Fener cezanın alasını alır alasını :D :D :D

İnşallah en azından ; Alt lige düşürme + -20 puanla başlama + Avrupa'dan 2-3 yıl men alır Fenerbahçe ve Aziz'de ömür boyu futboldan men alır İnşallah.

aziz bize lazım, azize dokunmayın. direnaziz :(

aziz bize lazım, azize dokunmayın. direnaziz :(

Niye lazım olsun hocam bırak zaten onlar daha toparlanamaz , 4-5 yıl rahat şampiyonuz tabi böyle olursa :)

Aziz ve Demirören vs. de gitsin de artık altyapı atılımına falan başlayıp ülke futbolunu da geliştirmek için uğraşalım :)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ne varki ? bizim burda maraslilar var hali saha macinda doller gelin doller gitti diye hitap ediyorlar bizim dol cok gol yiyor diyor babasi mesala ne var anlamadim burda.:asd:

evet maraşlılar öyle konuşuyor, çok doğal bi laf maraşta ilk duyduğumda ben de çok yadırgamıştım :)

AB statüsü getirilirse

___________Muslera______________

Eboue___Dany___Chedjou___Carlinhos

_________Melo___Selçuk___________

Farfan______Sneijder_______Amrabat

____________Drogba______________

Eray, Sabri, Semih, Jem, Kazım, K.Frei, Burak

takımda selçuktan başka türk yok yahu. o kadar da değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt