Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu AB statüsü işi ciddi gibi.. kadroları görelim :trollface:

10 m.euro G.inler'e vereceğimize Melo + Carlinhos'u o paraya bitirebiliriz. 2 tane de kanat aldık mı tamamdır.. Farfan-Frei

Ynt: Transfer Nöbeti

Bence en iyisi. Yabancı sınırsız olsun ama mutlaka kriter olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fener ceza alırsa sevinir miyim emin değilim. Sonuçta bu ülkenin güzide kulüplerinden biri, saygınlğı olan, taraftarı olan, ezeli raki...

kusup gelecem panpalar devam edemedim.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sanki mahkeme 1 güne karar verecek. Mahkeme en az 3 sürer.

O kadar üzün sürmez. Önlerinde daha önce olmuş bir dosya var ve buna örnek temsil eder.

Bu kararın çok kısa sürede çıkması lazım, başvuran oyuncunun 3 sene sonra o takımda yada ülkede kalacağı bile meçhul.

ceylan çalışkan çok güzel bir konuya değindi rekabet olmadığı için türk oyuncuların bazıları yerim garanti diye kasmıyor dedi

Gerçekten AB işi olursa , en yakın rakipe 20 puan şampiyonlar ligi yarı final banko .

Ynt: Transfer Nöbeti

O kadar üzün sürmez. Önlerinde daha önce olmuş bir dosya var ve buna örnek temsil eder.

Bu kararın çok kısa sürede çıkması lazım, başvuran oyuncunun 3 sene sonra o takımda yada ülkede kalacağı bile meçhul.

Bizimkiler erken olduğunu bilsə direk mahkemeye gider zaten. Tüpçü koltukta kalmak için taviz verecek.

----------muslera---------

eboue---semih----chedjou--carlinhos

-----------melo----------------

----inler-----------selçuk------

nani------------------wesley--

---------drogba---------------- benim kadro;)

bu mahkeme hemen sonuclanmayacak bizde ona göre kadromuzu şekillendırmemız gerekıyor önemli olan tff denen yönetim bozuntusuna baskı yaparak eskisi gibi yapmak bunu yaptıranda fener resmen galatasaray avrupada ilerlemesin diye yabancıya karşıtlar

Federasyonla çözmek kısa sürede işi hallleder. AIHM ye başvurmak için önce iç mahkemeler gerekebilir. Ondan sonra tahkim kararları(anayasal karar falan muhabbeti) ondan sonra AIHM oda ne kadar sürer(drogba ve wes başvursa nihat kadar uzun sürermi?) yani bişeyler bişeyler. ama ben AB olsada sınır konsun isterim ne bileyim full yabancı kadro hoşuma gitmiyor. zorda olsa yerli denenmeli. kazanılmalı. 6+2+sınırsız ab olabilir.

dün sedat doğan mı ne dedin bu 6+2+sınırsız olması lazım dedi bizde genç yabancı bulup yetiştirip satabiliriz bu iş artık ticaret dedi aslında çokta mantıklı. sınırsız olursa gençleri keşfedip alım satım bile yapılabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt