Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalvama söylüyor, Nani gibi bi futbolcuyu statü geregi bekletmezsin.

5837974_1.jpg

baytahmin ‏@baytahmintv8 19 dk

BAY TAHMİN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI..MHK BAŞKANI ZEKERİYA ALP 01.00 DE BAY TAHMİNDE..

30 saniye sonra başlayacak , bu saatte gülmek için ideal .

inşallah alıcı gözle izlemedin bunları , ganalıyı çıkart en düşük bonservis 20 milyon euro

Bugün Fransa - Gana ve ABD - İspanya maçlarını stadımızda izledim.

Gana'da pek çok göze çarpan bir oyuncu yoktu.Sadece Abdul Rahman Baba - Oyuncu profili - transfermarkt.tr vardı.Sonradan oyuna girdi ve asistini yaptı.Az süre aldı ama oyuna biraz hareketlilik getirdi.

Fransa'da Florian Thauvin - Oyuncu profili - transfermarkt.tr etkiliydi.Burada ofansif orta olarak gözüküyor ama her iki kanattan da yardırdı.Potansiyeli yüksek bence.

Sol bek Lucas Digne - Oyuncu profili - transfermarkt.tr kaliteli , dengeli bir sol bek.

Gelelim asıl maça.

Abd de sadece Luis Gil - Oyuncu profili - transfermarkt.tr biraz göze çarptı , güzelde bir gol attı.

İspanya'da hemen hemen herkes harikaydı.:cool:

Orta sahada Óliver Torres - Oyuncu profili - transfermarkt.tr takımı iyi yönetti.

Fakat şüphesiz maçın yıldızı Gerard Deulofeu - Oyuncu profili - transfermarkt.tr .Barçadan bir yıldız daha doğuyor.:cool:

yabancı hayranlığı filan yok bende.

dany kolay geçiliyor da semih nasıl kolay geçilmiyor anlamıyorum.amatör küme topçusu dediğin dany i izledik bu sene cl de.

Dikkatli okuyun yazdıklarımı amatör küme topçusu demedim , hemen hemen sıfıra yakın olan pozisyon bilgisinden , olmayan hava hakimiyetinden , birebirde yaptığı zamanlama yani timing hatalarından dolayı kötü bir oyuncu zaten birde hızı ve az olan oyun kurma becerisi olmasa amatör kümede oynar dedim.

Bunların arasında yanlış bir kısım varsa söyleyin ve kanıtlayın.

Semih ile Dany bir değil ayrıca Semih 22 , Dany 27 yaşında arada 5 yıl gibi stoperler için baya önemli bir süre zarfı var ve bildiğiniz üzere bir oyuncunun oyununu olgunlaştırdığı zamanların başlangıcıdır 26-27 yaşları , Dany en olgun oyununu oynuyor şuan daha iyisi asla olmayacak ancak Semih daha genç , 26-27 yaşına geldiğinde Dany'den çok çok daha iyi olacak.

Bu sene Semih'in CL'de Real maçları dışında pek bir sıkıntı çıkardığını da görmedim şahsen bırakın da oda olsun Real Madrid yani.

Bunun da nedeni tecrübesizlik , bunu da oynaya oynaya çözecek Semih. :yenieek:

Öncelikle Semih'in bu sezon pek fazla ilerleme kaydedememesinin nedeni , ilk çıkış yaptığı sezon ki şartların olmayışı , bir defa defans hattı istikrarlı ve değişmez olur bu sezon o konuda çok sıkıntı yaşadık , Ujfalusi gibi bir değeri kaybetti ayrıca bunların çok büyük etkisi var Semih bu sezon Chedjou ile birlikte harika ilerleme kaydedecektir göreceksiniz , birde Ujfalusi antrenör olarak kalırsa işte o zaman görün siz Semih'i :yenieek:

Ayrıca zaten hataları bahane edemezsiniz çünkü bu sezon Dany , Semih'ten çok daha fazla hata yaptı , Semih'in hataları ilk kez oynadığı CL arenasında Ronaldo'lara , Benzema'lara karşı oldu , Dany'nin hataları ise şu kalitesiz ligimiz de İbricic , Grosicki vs. gibi vasat futbolculara karşı oldu.

Burak konusunda ise , doğru düzgün scout sistemimiz ve scout ekibimiz yokken biz Burak'ı 30-40 Mn € gibi bir fiyata dahi satsak o parayı saçma adamlarla çar çur ederiz bu net bir şekilde belli , birde bunun yanında takımın kimyasını ve oturmuş iskeletini , sistemini bozarız buda cabası olur.

semih ligde hiç hata yapmadı mı, hiç mi vasat oynamadı ? dany de yaptı ama cl de de iyi iş çıkardı, bundan bahsediyorum.alt alta topladığımda dany > semih (bu sezon için)

burak a bırak 30 u 20 milyonluk teklif gelsin ki sanmam, başkan hemen satar.nasıl olsa yabancı serbest diye satılmasına çok çok az bir kesim karşı çıkar.mesela hepimiz deriz gidelim bony i alalım o paranın bir kısmıyla, kalanını başka transferler ayıralım.

Haftaya bombalar patlayacak

3-4 gün sonra hersey netlesir.

semih ligde hiç hata yapmadı mı, hiç mi vasat oynamadı ? dany de yaptı ama cl de de iyi iş çıkardı, bundan bahsediyorum.alt alta topladığımda dany > semih (bu sezon için)

burak a bırak 30 u 20 milyonluk teklif gelsin ki sanmam, başkan hemen satar.nasıl olsa yabancı serbest diye satılmasına çok çok az bir kesim karşı çıkar.mesela hepimiz deriz gidelim bony i alalım o paranın bir kısmıyla, kalanını başka transferler ayıralım.

Hocam dediğiniz gibi sadece bu sezon için oda belki ucu ucuna Dany birazcık önde , onunda nedenleri belli söylediğim gibi düzensiz ve istikrarsız bir defans hattından dolayı Ujfa'nın olmayışından dolayı Semih kötü etkilendi , hem Dany ile arasında 5 yıllık bir tecrübe farkı var. :yenieek:

Burak konusunu ise zaman gösterecek dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım ama bence Burak bizimle jübile yapmalı :yenieek:

ON DAKİKA: Galatasaray Nani transferini bitirdi..Yabancı statüsü netleştikten sonra resmi açıklama yapılacak. facebook cimbom sahifesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt