Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar birbirinize karşı kullandığınız üsluba biraz daha dikkat edin lütfen. Gece gece kimsenin huzuru kaçmasın.

Juninho mu Rosicky mi

neyse onu geç de biliyon mu en çok kendime hayrım yok.

Mesela bazıları doğrular var çok yanlış, kimin umrunda bu, gece 1 buçukta.

Belki de o yüzden juninho diyosun, eveet ölü yaprak vuruşu.

Sanki sen çok şeysin.

Uzatmayin Renkdaslar. Barisin.

[GG]
137174216418.png
[/GG]

Tribun Dergi ‏@tribundergi 2m

TRANSFER - Isco Real Madrid'de.

bir topçunun fiyatı insin diye başkasıyla görüşmeyi anlayamıyorum arkadaş.sevgiliyi kıskandırmak gibi, umut verip onu kullanmak gibi bi şey.

bir topçunun fiyatı insin diye başkasıyla görüşmeyi anlayamıyorum arkadaş.sevgiliyi kıskandırmak gibi, umut verip onu kullanmak gibi bi şey.

Aynen. Iyi isler. Bi kiz arkadasin var ise. Hep yaninda olursan bi zaman sonra sıkılr. Bu tür olaylar ile, senin kendine daha cok baglar.

veya transfer'de sizin lehinize olusur durumlar :asd:

Beyler Kerim Frei kesin bilgi mi? Acil RT! Olm bu adamı en az Nani kadar istiyorum nedense :D Yıldız potansiyeli var herifte.

sabaha duruşma var, toplu intiharlar başlayabilir :asd:

EKŞİBADEM HASTAHANESİ nden Önemli Açıklama :

UEFA disiplin kuruluna sevkedilen ve bir zamanlar hedefimizdeki bir takım taraftarları arasında;

şimdilik düşük seviyede panik ataklarla ritm bozukluğu ve nadirende kalp krizleri bekliyoruz, karardan sonra intiharlara duruma göre bakarız...

Biz hastahanemiz olarak gerekli tedbirleri aldığımızı ve taraftarlarımızın bu tip sorun yaşamaktan korkmamalarını rica ediyoruz. Bize güvensinler.

Kamuoyuna duyururuz...:D:D

[GG]

NOT : Esprisi bile hoş değil. Sağlıkla gerçekten şaka olmuyor..[/GG]

Fiyat kırmaktan ziyade, karar sürecini hızlandırmak için oynanan bi oyun.

Eskiden buralarda M. Bradley falan konuşulurdu. Yok şu kadar koşmuş falan. Güzel günlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt