Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim forumdaki arama motoru niye 2008, 2009 gibi yillarin mesajlarini bulamiyor ? Ben mi aramasini bilmiyorum ?

TRT Spor'da Türkiye U-19-Fas U-19 maci var su an. Mac galiba dün oynandi.

resize.php

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sa

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

As. Renktas bu gecmis yillarda acilan konular neden kilitli ? Simdi ben depoda eski mesajlara bakiyorum. Aralarinda bugünler icin bizleri gayet bilgilendirebilecek konular var ama hepsi kilitli. Birde eski mesajlari arama motoru bulamiyor. 2012'den gerisine gitmiyor. Bunlara bir cözüm bulsaniz ?

Ynt: Transfer Nöbeti

As. Renktas bu gecmis yillarda acilan konular neden kilitli ? Simdi ben depoda eski mesajlara bakiyorum. Aralarinda bugünler icin bizleri gayet bilgilendirebilecek konular var ama hepsi kilitli. Birde eski mesajlari arama motoru bulamiyor. 2012'den gerisine gitmiyor. Bunlara bir cözüm bulsaniz ?

Biliyorsun renkdaş ben foruma üye olalı 8 ay oldu anca nedenini bende bilemiyorum ama yinede mesajı üst yetkililere aktardım.

Arşiv konusu kilitli olması normaldir bence o konuların açık olması, sürekli ulaşarak forumda karışıklığa neden olabilir.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Biliyorsun renkdaş ben foruma üye olalı 8 ay oldu anca nedenini bende bilemiyorum ama yinede mesajı üst yetkililere aktardım.

Arşiv konusu kilitli olması normaldir bence o konuların açık olması, sürekli ulaşarak forumda karışıklığa neden olabilir.

Cok sagol. Yinede arsivde bir sürü güncel yetisi olan konu var. Forumdaki en özel konular icin nostalji bölümü olsa iyi olur bence.

Ynt: Transfer Nöbeti

Azize görüşme odasında

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yav herkes Şansal Büyüka, Nani'yi sormadı dedi ama Mikel de sorulmadı ilginç.

-----------------Muslera--------------------

Eboue------Semih--------Chedjou----Carlinhos

------------Melo---------Selçuk-------------

-----Farfan------Sneijder--------Nani--------

----------------Drogba(Burak)---------------

CL'de acayip iş yapar bu kadro, Sneijder ve Drogba birazda Selçuk hariç inanılmaz hızlı, seri ve atletik oyuncular var, Duvar istiyorsan Drogba bu konuda Dünyanın belkide en iyisi mükemmel servis yapar zaten en az 2 oyuncu üzerine çekiyor, takım hızlı hücumda çağ atlar Sneijder ve Selçuk'un diyagonal pasları, Burak, Nani, Farfan gibi koşu yapabilen hücum hattı, 2 bek hücumcu ve onlarda ileri çıkışları iyi, Melo'ya kardeşim sen kesicisin bekler çıkar sen savunmayı üçle diyeceksin bak nasıl çoşar bu kadro, bence hepsi alınabilir, zaten CL'de yine tek kalıcaz 45 bin kombine üstüne şampiyonluk geliri, CL gelirleri, sponsorlar artacak falan filan, hocanın ben Melo olmazsa Mikeli alıcağını da düşünüyorum, çünkü o mevkiden hücum beklemiyor üst düzey kesici, fizikli, atletik, hava toplarını alabilen savunmacı düşünüyor.

hem Nani hem Farfan'lı kadroyu ilk ben kurdum nöbette . biz ne dersek o ! :asd:

Hem Nani hem Farfan hayal Hamit'e yıllık 3 milyona yakın para veriyoruz yabancı sınırı kalksa bile mantıklı durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt