Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Futbol Mekanı

"Ben yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet ettim,yedek kaldım,sabrettim.Beşiktaş ve Galatasaray'dan gelen teklifleri reddettim ve sonuç;gönderildiğimi FB TV'den öğreniyorum."

-Semih Şentürk

Yazık..:sad007:

Umutla anlaşılmış olmalı ki, semihin yüzüne bakmadık... Ama F.T. Aramış, ihtiyaç sorgusu yapmıştır mutlaka..

David Villa’nın menajeri Fiorentina’nın oyuncusu ile ilgilendiğini ve 13 milyon avroluk teklif yapmayı planladığını açıkladı.

BNXjsp7CYAAMWHv.jpg
Ya sabır Bu siyaset yüzünden 1 ay ceza yedim hala siyaset yapılmaya çalışılıyor arkadaş.ne lanet yer oldu burası.

carlinhos bitti bence yarın açıklanır hem bu konuda mustafa yavuz'unda ciddi duyumları var :asd:

Ya sabır Bu siyaset yüzünden 1 ay ceza yedim hala siyaset yapılmaya çalışılıyor arkadaş.ne lanet yer oldu burası.

zorla tutan mi var seni burda kardes ?! begenmiyorsan yolun acik olsun yani. lanet yerlerde durmanina gerek yok. zorlama kendini :SS:

GS TV'de adım okundu, görev tamam. :yenieek:

El yazısı harf karakterine bakılırsa bu yazının sahibi kesinlikle Divanda oy kullanma yaşında değil...

En fazla Üniversite2-3, ya da yeni mezun en fazla 25 yaşında.. Oy kullanmak için sanırım en az 15 yıl üyelik gerekiyor, 25 yıl olunca divan üyeliği başlıyor.

Bu bir sahtekarlıktır. ÇOK NET ve KESİN.....

zorla tutan mi var seni burda kardes ?! begenmiyorsan yolun acik olsun yani. lanet yerlerde durmanina gerek yok. zorlama kendini :SS:

adam niye gitsin yahu siz gidin siyaset forumumu burası yada gidin siyaset başlığı var orda takılın transfer nöbeti yazıyor başlıkta sanırım görmüyorsunuz..

biraz kafanizi calistirin,istenen cezalarin icinde en hafifi yoneticilerin futboldan men edilmesi istegi.sikecilerin disiplin kurulundan sifir ceza ile kurtulacaginimi saniyorsunuz akliniza sasarim.UEFA ceza vermezse ondan sonra acilacak davalarinin önünü acmis olur.okadar aptalmi adamlar.artik bu totemcilerden bikmtim,yok o futbolcu gelmez,fener ceza almaz,yabanci kurali degismez vsvsvs hep ayni adamlar.yeni birseyler yazinda millet okusun

adam niye gitsin yahu siz gidin siyaset forumumu burası yada gidin siyaset başlığı var orda takılın transfer nöbeti yazıyor başlıkta sanırım görmüyorsunuz..

evt bu konuda sende haklisin da arkadasin siyaset tarafda ceza yedigini algiladim ben nedense. hem bu demin paylasilan resim hakinda yazmis ki orda siyaset ile ne alakasi var ki. birisi o cekilde oy vermis kongrede sadece. capulculuk ve 3 takim isim yazmis. bunlar siyaset ile ne alakasi var ?!

Beyler şu muhabbeti daha fazla uzatmazsanız sevinirim. Bugünkü seçimde kullanıldığı söylenen bir oy pusulası o. Paylaşanla bi alakası yok. İnsanlara saldırmadan önce sorgulayın.

evt bu konuda sende haklisin da arkadasin siyaset tarafda ceza yedigini algiladim ben nedense. hem bu demin paylasilan resim hakinda yazmis ki orda siyaset ile ne alakasi var ki. birisi o cekilde oy vermis kongrede sadece. capulculuk ve 3 takim isim yazmis. bunlar siyaset ile ne alakasi var ?!

evet siyasetle hiçbir alakası yok :o

Herhalde bu günkü seçim sayımında çıkmış.Yani bu resmi buraya ekleyen büyük ihtimalle bilgilendirmek için eklemiş siyaset yapmak için değil.Hemen alevlenmeyelim.Galatasarayda böyle liseli aklıyla hareket edenlerin oy kullanması beni de şaşırttı açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt