Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yabancı sınırlaması kalkar diyenler ve AB statüsü gelsin diyenler yanılıyor böle bir şey olmaz en fazla 6+2+2 olur buna göre kadro yapın gerçek hayata dönelim

Umarim bu sene yapilacak transferle kadro genclesir cunku ligin en yasli takimiyiZ

Nasıl fantezi o Aykut?:):D

Hiç bir fikrim yok açıkcası .. Neyin peşindeler anlamıyorum.. Atıyolar ya tutarsa işte.. Başkana güveniyorum o işini bilir.Acelem yok benim .. İş güç derken unutuyorum valla.Ama bazı arkadaşlar 7/24 online bu topicte :D

Hiç bir fikrim yok açıkcası .. Neyin peşindeler anlamıyorum.. Atıyolar ya tutarsa işte.. Başkana güveniyorum o işini bilir.Acelem yok benim .. İş güç derken unutuyorum valla.Ama bazı arkadaşlar 7/24 online bu topicte :D

Bende çok giremiyorum.Ama arada bakıyorum.Bazen çok boş muhabetler dönüyor,insan sıkılıyor.Neyse ama Nani-Farfan ikilisi olursa her maç tecavüz olur.

Farfan____İnler(Melo)__Selçuk____Nani

_______Burak__________Drogba

Türkiye - El Salvador U20 maçı başladı | TRT Haber

Kerim Frei "KOYUNLU" görünce şaşırdım :o

Alalım şu Kerim'i ya :ka21:

Bende çok giremiyorum.Ama arada bakıyorum.Bazen çok boş muhabetler dönüyor,insan sıkılıyor.Neyse ama Nani-Farfan ikilisi olursa her maç tecavüz olur.

Farfan____İnler(Melo)__Selçuk____Nani

_______Burak__________Drogba

1.5 senedir top oynamayan nani gerzegiyle farfan dallamasi oynayacak diye futbol titani snajder'i kestin demek. hmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt