GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 49

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
49/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bülent Tulun'u daha önceleri sevmezdim ama adam işini şu ana kadar layıkıyla yaptı ve yapmaya devam ediyor hakkını yememek lazım.

Sener´i alirsin ama Sener´e güvenemezsin. Eboue takimda kalmali. Kendini gösterirse seneye bakariz. Kaldi ki biz bonservisli Türk oyuncu biraz zor aliriz.

Ya bonservisi elinde olacak yada maddesi olacak. Onun disinda anlasamiyoruz biz kulüplerle.

şenerin sözleşmesinde 5 milyon TLye serbest kalır maddesi var galiba

Bülent Tulun'u daha önceleri sevmezdim ama adam işini şu ana kadar layıkıyla yaptı ve yapmaya devam ediyor hakkını yememek lazım.

bülent tulun'un yapmasi gerekenler belli, yönetim transfer fiyatlarini ve en üst sinirlari bildirecek bülent tulun'da o transferi o rakamlar cercevesinde bitirmeye calisacak. daha fazla seyler yapmasina gerek yok, bu sacma sapan quaresma ve bilium isimli topculari kesin o öneriyordur ucuz diye, bundan eminim hatta

Alternatif kadro için yapılacak transferlerde bir gelişme yok mu ya.

Yerli yedek forvet(Umut) , yerli kanat(Kerim) ve yerli yedek libero(Jem) lazım.

Alternatif kadro için yapılacak transferlerde bir gelişme yok mu ya.

Yerli yedek forvet(Umut) , yerli kanat(Kerim) ve yerli yedek libero(Jem) lazım.

bizimkiler alternatif oyunculara fazla para vermez. as kadro oyunculari icin bile ne pazarliklar yaptik.

eboue

chedjou

hamit

amrabat

sneijder

su transferler ömrümüzden ömür aldi sayilir haftalar aylar sürdü sunlar.

bi eboueyi satmadığınız kalmıştı onu da yaptınız

Takımdan gidecekler listesi

-Muslera

-Eboue

-Burak

Eboue'yi onlarla nasıl bir tutarsın?

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Riera

Sol bek

Culio

Melo(?)

Amrabat

Sneijder

Elmander

Drogba

12 tane yabancı var. Culio gitti, Elmander ve Riera'da muhtemelen gitti. 8 tane yabancı oyuncumuz var, bunlardan sadece 6 tanesi ilk 11'de forma giyebilecek.

Muslera

Eboue

Chedjou

Sol bek

Orta saha

Sneijder

Drogba

En zayıf halka?

Öyle birşey olsaydı Fener çoktan alırdı bence, Gökhan Gönül 2 ay yok zaten, bir de bizim almamamız için alırlar, Orhan Şam da gitti zaten.

Yoktur bence öyle birşey, varsa biz neyi bekliyoruz onu bilmiyorum işte.

2 Mn €'ya serbest kalma maddesi var doğru , Fenerbahçe , Veysel'in peşinde çünkü o yüzden uğraşmıyorlar Şener ile.

Bir an önce harekete geçip imza attırmak şart.

Artik yavas yavas kadro sekillensin. Baslayacam secimine simdi :) Zaman kaybindan baska birsey degil. Saygiyla uzaktan yakindan alakasi yok

Eboue'yi onlarla nasıl bir tutarsın?

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Riera

Sol bek

Culio

Melo(?)

Amrabat

Sneijder

Elmander

Drogba

12 tane yabancı var. Culio gitti, Elmander ve Riera'da muhtemelen gitti. 8 tane yabancı oyuncumuz var, bunlardan sadece 6 tanesi ilk 11'de forma giyebilecek.

Muslera

Eboue

Chedjou

Sol bek

Orta saha

Sneijder

Drogba

En zayıf halka?

Rotasyon.

şener alınsın eboue gönderilemez takım için şart fakat arada aboueden arada melodan arada sneijderden vazgeçeceğimiz için onları yedekleyecek kaliteli yerlilere ihtiyaç var

Basketbolda dünya şampiyonu olsakta hiçbirşey hissetmiyorum. Yani basketbola karşı ilgim sıfır olduğundan kaynaklanıyor. Sadece ben mi böyleyim başkaları var mı böyle sadece futboldan heyecanlanan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt