Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

uydurma onun transfer öyküsünü uğur karakullukcuya sor önce, kerimin fiyatı neden artısnmış ,komikmisinn sen,iyi oynayan adamın fiyatı düşecekmi zannediyorsun ve o macda kac tane scoutun olduğunu biliyormusun sen..

evet biliyorum aşkım ama adamın öyle büyük sükse yapıcagı yok belli zaten o. ve pazarlık halindeyiz zaten belli bir fiyata gelmiştir ve anlaşmızdır belki.

ne demiş ugur anlatta bilelim???

herifle ts-bjk-bursa ilgilendi. bizimkilerin mi haberi olmıcak. sen güzel güldürüyon he

evet biliyorum aşkım ama adamın öyle büyük sükse yapıcagı yok belli zaten o. ve pazarlık halindeyiz zaten belli bir fiyata gelmiştir ve anlaşmızdır belki.

ne demiş ugur anlatta bilelim???

herifle ts-bjk-bursa ilgilendi. bizimkilerin mi haberi olmıcak. sen güzel güldürüyon he

çelik cocuğa laf anlatmaya calışıyoruz ,le havle..

Ynt: Transfer Nöbeti

çelik cocuğa laf anlatmaya calışıyoruz ,le havle..

Sana soru sordum bana laga luga yapma

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Scoutları transfer komitesine koymazsan tabikide transfer olmaz

gezi parkı başlıgı neredeydi,taksim karısmıs yine

Cenk Şahin - Kerim Frei :ayatollah:

BM9AphbCcAAUfiY.jpg:large

Yeri değil ama Basketbol maçı ne oldu nette hiç haber yok ?

iyide gecen haftada 17 kulüp istiyordu değiştirmedier

Demirören TFF Başkanı olmaya devam etmek istiyorsa çoğunluğun dediğini yapmak zorunda.Yoksa Cavcav'la Ünal Başkan'ın dediği gibi nasıl getirildiyse öyle gönderilir ve yerine Ulusoy gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt