Cevap: Transfer Nöbeti
bence yapamaz yazık oldu
ismail köybaşı futbola nasıl bir dönüş yapacak acaba
bence yapamaz yazık oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ismail köybaşı futbola nasıl bir dönüş yapacak acaba
ab pasaportu işi olursa bizi bu sefer kimse tutamaz
Drogba = Fransiz
Danny = Fransiz
Sneijder = Hollanda
Amrabat = Hollanda
Elmander = Isvec
Melo = Portekiz
Muslera = Italya
Chedjou = Fransa
Riera = Ispanya
Yabanci !!
Eboue
Eboue=Belcika
Sizce oyle bir olasilik varmi ? AB vatandasi serbestligi ? Yada futbolcularimiz dava acmak zorundami ? Nihat gibi ..
yani bizim gibi rasist bir ulke dunyada yoktur herhalde, bide basliyor yok yabancilara karsi cok iyi bir milletiz falan, oyleyse gurcistan azerbaycan turkmenistan niye turk sayiliyor da diger ulkeler sayilmiyor, herkese esit olmak zorundasin ozaman, yani AB le ic icesin ama onlari yabanci sayiyorsun, cok sacma, onlari da saymamak gerek
Sizce oyle bir olasilik varmi ? AB vatandasi serbestligi ? Yada futbolcularimiz dava acmak zorundami ? Nihat gibi ..
mikel melo'Dan daha pahalı nasıl olucak o transfer bilemiyorum yem olabilir mikel melo'ya karşı bence heveslenmeyin..
mikel dünyanın her yerinde melodan daha pahalı
Drogba = Fransiz
Danny = Fransiz
Sneijder = Hollanda
Amrabat = Hollanda
Elmander = Isvec
Melo = Portekiz
Muslera = Italya
Chedjou = Fransa
Riera = Ispanya
Yabanci !!
Eboue
mikel melo'Dan daha pahalı nasıl olucak o transfer bilemiyorum yem olabilir mikel melo'ya karşı bence heveslenmeyin..
Bizi ilgilendiren kısmı:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. John Obi Mikel
Kulüp: Chelsea FC
Yıllık Ücret: £ 4.160.000
Mikel Obi Chelsea orta saha oyuncusu bir £ 2.600.000 (£ 50.000 başına hafta) daha önce ama son zamanlarda yılda £ 4.160.000 değerinde Avrupa şampiyonu ile yeni bir beş yıllık sözleşme imzaladı. Onun ağır ödeme paket ancak altında bazı önemli vergi uğrar Birleşik Krallık vergi kuralları. Mikel de ağır bir ikramiye 2012 bir parçası olarak var Şampiyonlar Ligi kaldırdı kazanan takım kupa İttifak Arena, 2012 Mayıs ayında Münih de.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yani 4.160.000 £ = ~ 4.888.000 € vergisiz
4,888.000 € yeni % 25 lik vergi yasasından vergisini düşsen 3,9 M€ yapar..
Gene de fazla.......:yenieek:
Melo ispanya olcacak
Insallah oyle birsey olur .. Ozaman yabanci sayisini 2 ye dusursunler :lol:
Vallaha ben Juventus olsam .. Mikeli yem olarak gosteriyorlar diye algilasam derimki .. Lan Fakir sen daha 5Mil Euro Melo'ya veremiyon Mikel'e nereden verecen 12 Mil euroyu :lol:
Vallaha ben Juventus olsam .. Mikeli yem olarak gosteriyorlar diye algilasam derimki .. Lan Fakir sen daha 5Mil Euro Melo'ya veremiyon Mikel'e nereden verecen 12 Mil euroyu :lol: