Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben HAMİT'in gözyaşlarıyım

Ben SELÇUK'un inancıyım

Ben DROGBA'nın hırsıyım

Ben SNEIJDER'in öfkesiyim

Ben bir YILMAZ savaşçıyım

Ben KAYA gibi oynanan SEMİH'im

Ben genç EMRE'yim

Ben MUSLERA'nın panteriyim

Ben GÖKHAN gibi pes etmeyenim

Ben AYDIN'ın YILMAZ'ıyım

Ben ELMANDER gibiyim!

Ben MELO'nun pitbuluyum

Ben UMUT'un azimiyim

Ben HAKAN'ın gibi 55.000 öküzün trene baktığı gibi bırakan golüyüm

Ben EBOUE'nin çivi gibi golüyüm

Ben YEKTA'nın asistiyim

Ben ENGİN'in siniriyim

Ben AMRABAT'ın orta açısıyım

Ben SABRİ'nin üçlüsüyüm

Ben GALATASARAY'ım

Ben GALATASARAY'lıyım

Ben GALATASARAY'ı yaşıyorum

Ve ölene dek GALATASARAY'ı bırakmayacağım!

Mikel yem baskasiyla ilgileniyoruz kesin sahsi fikrim ilgilensek seten ,ali naci kucuk , feridun felan yazardi twitterden hicbir duyumcu yazmiyor kesin baskasinin peaindeyiz ve diger transferleri rahatlatmak icin boyle seyler yapiliyor

Yarım saat sonra Kongo-Kamerun maçı var, Dany ve Chedjou ilk 11'de...

baskan gecen yillardan ders aldigini söylemisti, mikel-nani falan bunlar hikaye bence. insallah gökhan inler ve tremoulinas'i aliriz. ikisi hakkinda da fazla haber cikmadi sayilir

Kusura bakma o zaman futboldan zerre anlamıyorsun kardeş :) bu kadar net bir gerçeği intikal edemiyorsan tartışmayalım seninle. Ben senin anlamsız tespitlerine "bundan sonrasını okumadım" diye cahil ve saygısız bir tepki vermiyorsam, karşımdaki insanın düşüncesine saygı duymamdan, bana ne kadar aptalca gelse de.

Dany tıpkı profosyonel bir atlet kadar hızlı, kıyaslama yaptığın alan yanlış adam şampiyonlar liginin bile en hızlı stoperiydi.

Almanya kuralı çok iyi bence; ALMANYA

AB statüsü dışında beş oyuncu transfer edilebiliyor. Bunların üçü ilk 11'de oynama hakkına sahip. Almanya'da kadroda 12 yerli oyuncu bulunmak zorunda. En önemlisi UEFA üyesi ülkelerin futbolcuları AB'ye üye olmayan ülkenin vatandaşı olsa da AB statüsünde sayılıyor.

Bu Kamerun maçlarında hep yayın sıkıntısı oluyor demek ki. Geçen hafta da leş bir stream vardı, bu hafta onu bile bulamadık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt