Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Isco'nun dün attigi gol.
iHZpkmAziQ8K4.gif

tam bir fifa golü

kararsiz kalirdim.

Melo gelmeden önce de Melo'ya çoğu kişi soğuk bakmıştı hatta gereksiz diyenlerde vardı, o yüzden bu soruyu sordum.

Melo takıma uyum sağladı onu kadroda tutmak daha mantıklı ama Mikel de olursa umarım hemen uyum sağlar.

Melo muhtemelen brezilyada olurdu 30 yasinda brezilya liginde dige mikel derdik genc ve chelseade diye

Farklı bir bakış açısı:)

Takıma katkı açısından hangisini isterdin, Carlinhos da Brezilya liginde ve Terim istiyor. Yaş ve Ülke olarak bakmadan tamamen katkı ve kaliteleri bakımından tercih?

Lucescu'da geliyormuş lan.

Bunlar harbiden UEFA ile anlaşmıştır.

Yaşanan tüm bu olaylarda bunu gösteriyor.

Cas davasının çekilmesi,sponsorluklar vsvs.

lucescu değil bütün bütün romanya gelse farketmez yine eze eze biz şampiyon oluruk

Mikeli kiralmak istiyormusuzz twitter deki duyumlara göre..

Melo nun ilk gelişinde buradakilerin yüzde sekseni çöp bidon ıstıkrarsız vs dıyıp ıstemıyor du. Melo aynı Melo oynarsa firt class canı ıstemesse bidon. Bizde de aynı. O sebepten ve istikrar açısında her türlü Mikel-İnler-Joshua dan biri derim ben . Bir oyuncunun tutup tutmamasını geldikten sonra bilebiliriz ancak. Yok Mikel düz öbürü genç vs boş laf bunlar

LEQUIPEHaberine gore yarin Aurelien Chedjou saglik kontroleri icin Istanbula geliyormus.

Transferin uzamasi Lille takiminin banka garantisi istemesimis.

Ama Lille resmi sitesine gore Chedjou hala kadrolarinda gozukuyor

Lille resmi sitesi

Farklı bir bakış açısı:)

Takıma katkı açısından hangisini isterdin, Carlinhos da Brezilya liginde ve Terim istiyor. Yaş ve Ülke olarak bakmadan tamamen katkı ve kaliteleri bakımından tercih?

Bu mantiga dogru demiyorum ama bakis acimiz bu olurdu taraftar olarak bende dahil ama yinede mikel derdim herhaldee melo cok sorunlu bidon vs

Olaylara biraz da duygusal açıdan bakıyoruz, giden oyuncunun yeri dolmaz sanıyoruz. Melo takıma fazlasıyla katkı sağladı ve bende kalmasından yanayım ama hani olmadı Mikel geldi onunda başarılı olacağına inanıyorum.

Aslında benim burda kafamı kurcalayan şeyin, yabancı sınırlamasının 6+0+4 şeklinde olmayacakmış gibi hareket etmemiz. Haberlere bakılırsa Melo-Mikel ve Carlinhos, Türk oyuncularla hala ciddi bir uygulamamız olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt