Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Antu değil burası bırakın artık şu eziklerin transferlerini konuşmaya...

Bunu okuyan varmı....:cool::cool::cool:

Belhanda'lı savunma

"Bizim tüm maçlarımızı izleyin. Bunun gibi bir görüntü bile yakalarsanız bizi ömür boyu men edin":ayatollah:

TELEGOOOOOLLLL .....

Konuş Kayaaaaaa... Aç çilingirii....

Alper aldı topu volkandan. Alper bonsevis ücretini hak edercesine 8 kişiyi çalımlayıp topu sola gönderdi. sol kanatta kadlec, adeta yorulmak bilmeden yaptığı bindirmelerinden birisini daha yapıyor. orta sahadan yaptı ortasını. cardozo'ya adrese teslim bir orta. cardozo sırtı dönük pozisyonda göğüs kontrol yapıyor. o da ne? bir röveşata ve goooooooolllll. cardozo adeta ağları deliyor bu golüyle. tam 90a nişanladı topu. 20 gollük bir vuruş. bu vuruşla Fenerbahçe Karşıyaka karşısında 20-3 öne geçiyor sayın seyirciler. eğer maç bu sonuçla sona ererse Fenerbahçe PTT 1. ligde liderlik koltuğuna yükselecek.

Re: Transfer Nöbeti

Kaya kısaca : Demirören ve Türk Futbolu ebesininkini görecek diyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bırakın Cardozo'yu,Lucescu'yu bakın Fener kimi almış.

1012177_652939474733990_43600676_n.jpg

Christina Bauer Fenerbahçe'de ! (Voleybol)

kaya çilingiroğlu:

sebzeye meyveye cevap veren febeşler osmanoğlu na neden cevap veremediler...

baslicam simdi ha... bu ne arkadas!!! ne kadar cik cik ler var aramizda

fener forumuna dönmüs burasi

helen son 10-15 sayfa tam komedi... pes yani

Bunu okuyan varmı....:cool::cool::cool:

Belhanda'lı savunma

"Bizim tüm maçlarımızı izleyin. Bunun gibi bir görüntü bile yakalarsanız bizi ömür boyu men edin":ayatollah:

FB-Sivas, FB-Eskişehir, FB-İBB ve Eskişehir-TS maçlarını izletsen olay biter zaten. Daha hiç bu şike mike ortaya çıkmamışken ben arka arkaya 2 hafta FB-Eskişehir TS-Eskişehir maçlarını arka arkaya izleyince demiştim şike/teşvik var çok belli ettiler ama kim ceza verir ki bunlara hep yaptıkları işler bunlar diye.

Cardozo gibi adam'i nasil aliyor bunlar hala anlamiyorum ve hicde anlamiyacam :sad007: Bu adam'in yaninda kim oynarsa oynasin, 30'dan asagisini atmiyacak ahan buraya yaziyorum, Sezon sonu görüsürüz:sad007:

Bizene ? Dünyanın eniyi 10 forvetinden birisi olan Drogba bizde değilmi? Bu lige iki yıldır ambargo koyan leblebi gibi gol atan burak bizde değilmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt