GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 22

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
22/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=5]"Beni transfer etmek için tüm camia yoğun çaba gösterdi. Taraftarımızın bana desteği ve sevgisi ortada. Ben daha borcumu ödemedim. Bütün bunları görüp arkama bakmadan nasıl giderim?"

- Wesley Sneijder -[/h]

kadro analizi yapalım

muslera- ufuk-aykut-eray.. muslera kart görmedikçe-sakatlamıdıkça oynar. bence sorun yok..

eboue-sabri/gerekirse hamit. sağ bek sorunu yok bence.

chedjour-semih-g.zan-danny bence burda da sorun yok gibi. aykut demir gibi bir isim alınabilir.

riera-h.balta-çağlar buraya transfer istiyoruz. yedek sıkıntısı olmaz bence.

hamit-aydın-erman-engin sağ kanat-orta saha-sağ iç. engin veya erman iyi hazırlanır kafa yapısı olarak hazır olurlar ise burdada sorun yok bence.

selçuk-emre. burda bir sıkıntı var gibi. jem karacan gibi bir alternatif oluşmalı.

melo yabancı sınırlamasına takılıyor.. o bölgede sadece yekta var..

amrabat tek kanat oyuncumuz özellik anlamında.. kerim frei gibi en azından alternatif olacak biri gerekli.

snejder-drogba-burak hücüm hattı ilk 11 için önemli ama umut-necati gibi mutlaka yedek olmalı. yabancı sınırlaması olmasa elmande kalsın derim.

kısaca.. ilk 11 için 2 yeni isim. yedek içinde en az 3 isim gerekli.

başkanın son söylermlerinde 2-3 isim daha alıcaz demişti. 2 ilk 11 için. 1 de yedek. umut ile bir girişim yok gibi. kerim frei-jem karacan isimleri dolaşıyor..

4-5 isim transferi olacak.

bunların toplam bonserviside

melo olursa= 6 g.inler olursa=8-9

kerim frei=3-3,5

jem karacan=3-3,5

carlinhos=4,5-5,5

umut=3-3,5

23-25 milyon euro filan.. toplamda 30-33 filan yapıyor. yani bütçe ortaya çıkıyor. 30-35 milyon euro arası..

ayrıcaa en büyük yanılgı ortaya çıktı.

g.inler 14-15 çeken diyenler yanıldı. nasıl chedjouda olduğu gibi. maksimum 9-10 alacaksın.

yabancı sınırlaması 6+2 olarak devam etsede. daha fazlasını beklemeyin.. ancak sınırsız veya 7+2 gibi alternatiflar olursa farfan-nani gibi isimleri görebiliriz...

Önümüzde ki transfer dönemi için ben toplamda altı tane transferi yeterli görüyorum. Yabancı sol bek (Carlinhos olacak gibi) , Gökhan İnler , Şener , Aykut , Jem , Kerim

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman , Umut

Çok çok iyi bir 18 :)

Önümüzde ki transfer dönemi için ben toplamda altı tane transferi yeterli görüyorum. Yabancı sol bek (Carlinhos olacak gibi) , Gökhan İnler , Şener , Aykut , Jem , Kerim

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eray , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman , Umut

Çok çok iyi bir 18 :)

Engin de olabilir bu takimda. Ben Emreden de umutsuz degilim

Engin de olabilir bu takimda. Ben Emreden de umutsuz degilim

O form durumuna göre değişebilir doğru takımda bir tek Hamit kesik yer , diğerleri kolay kolay yemez :)

Engin çok iyi bir yaz kampı geçirir ve son şansı olduğunun farkına varırsa , kafasını sadece futbola verirse , Hamit'i keser diye düşünüyorum orada dinamikliği , hırsı , üstün tekniği ile :)

O form durumuna göre değişebilir doğru takımda bir tek Hamit kesik yer , diğerleri kolay kolay yemez :)

Engin çok iyi bir yaz kampı geçirir ve son şansı olduğunun farkına varırsa , kafasını sadece futbola verirse , Hamit'i keser diye düşünüyorum orada dinamikliği , hırsı , üstün tekniği ile :)

hamitte kendine gelir ise hamit kesecek adam olamaz. engin bu beklediğinin hamitten daha çok beklerim kafa yapısı olarak..:lol:

Transfer Nöbeti

Kombineler, 17 Haziran Pazartesi günü saat 14:00'den itibaren genel satışa çıkıyor!

421657_559583934100306_392011394_n.jpg

Kombine falan yok. Yenileme bittikten sonra Pazartesi günü gidip 2 tane aldım. Zar zor yer buldum. En son 35.000 i geçmişti.

Kombine falan yok. Yenileme bittikten sonra Pazartesi günü gidip 2 tane aldım. Zar zor yer buldum. En son 35.000 i geçmişti.

aynen. mevcut kart sahipleri için zaten çoktan o işlem yapılıyor.. sanırım bunlar localar için önemli..

maksimum yeni kombine olarak 2000-3000 adet çıkar. tahminim 50000 kombine satmak. geri kalanlarda maç günü :)

obi mikel demeyin yahu.. bu adamı kaça bırakırlar söyleyin bir. 5-6 yımı. gider melo yu alırım. yemişim yaş sorununu? sanki aldığımız her oyuncuyu büyük kar ile mi satıyoruz..

yabancı sınırlaması varken. orta saha yerli olur. mevxut düzene göre. bundan başka yol yok.. ya da melo alınır.

başka isim önermeye gerek yok. gidip çok iyisini almadıkça melo-g.inler den daha az katk ısağlayacak ve onun kadar para vereceğin bir adama gerek yok...

Transfer Nöbeti

aynen. mevcut kart sahipleri için zaten çoktan o işlem yapılıyor.. sanırım bunlar localar için önemli..

maksimum yeni kombine olarak 2000-3000 adet çıkar. tahminim 50000 kombine satmak. geri kalanlarda maç günü :)

Normalde önümüzdeki Pazartesi genel satışa açılacak. Ama kulüp el altından tanıdık, sponsor, şirket v.s. diye satıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri