GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 23

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,9K
Sayfa
23/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bende kombine alacaktım ama mevcut durum el vermedi. geçen sene 4-5 maça bilet aldım, 1-2 maçada kombine gittim.

g.inler gelir ise bu senede 1-2 forma alıcam. yoksa 2013 sonuna kadar limiti doldurdum. :)

olum duyum verin la?? koskoca nöbette duyum yok..

şeref aydın gelsede en azından buralar bir hareketlense..

tv yi aç gezi parkı-tv yi kapat umutsuz ev kadınları aziz ve ekibi:lol:

50.000 altında kalmaz. İnanılmaz talep var yetişemiyoruz diyorlar. Birde bu sene çok kazık. GS Bonus aldırmaya çalışıyorlar ama bi avantajı yok.

Daha önce indirimi vardı bu sene onuda kaldırmışlar. Neyse canları sağolsun.

Yok 50.000 satmazlar zaten max. 42.000 dolaylarında bırakırlar biletli izleyicide olması lazım.

Chedjou'yu neden açıkladık o zaman ? Erman'ı da ?

Tek aday olduğu çoktan kesinleşti zaten Aysal'ın.

Bitirsek açıklarız, avutmayalım derim kendimizi, 3'ün 5'in hesabını yapıyoruzdur.

bence 3-5 in değil, bu uefa-yabancı sınırlaması konularına bekliyoruz. hep seçimini bahane ettim kendi adıma ama tek aday olunca etik -metik muhabbeti yalan oldu. herkes görevin başında sonuçta..

bi de tabi bu aralar döviz arttı, bizim başkan onunda hesabını yapar..:lol:

ben açıkcası sol bek transferi bekliyorum bugun-yarın. içime doğdu...

kap carlinhos ile görüşmelere başlanmıştı haberi filan. bendeki his başka bişeydir...:lol:

açıkca bişeyde söyleyim. bizzzz ronoldo alsak yine melo işi uzar. ünal aysal herhalde geçen seneden beri - birde ilk başlardaki performansından dolayı melo ya gıcık. :lol:

966655-15835827-640-360.jpg

Transferin gelecegi yok , Insan Bekliyor iste

Chedjou'yu neden açıkladık o zaman ? Erman'ı da ?

Tek aday olduğu çoktan kesinleşti zaten Aysal'ın.

Bitirsek açıklarız, avutmayalım derim kendimizi, 3'ün 5'in hesabını yapıyoruzdur.

Herkes nedense çok rahat diken üstünde olmaya gerek yok iki takviye ile Şampiyonlar Ligi'nde yine en azından çeyrek final oynarız. Ligi söylemiyorum bile. Bu kadar abartmayalım , Ünal başkan gider Gökhan İnler'i de , Carlinhos'u da getirir isterse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri