GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 55

Murat Saylak ·

Cevap
10K
Okunma
604,8K
Sayfa
55/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hem Melo hem Eboue aynı anda kesilirse takımın dengeleri aşırı bozulabilir....Sonuçta ikiside tecrübeli takımı ateşleyen oyuncular...Kesiceksek en fazla birini kesmeliyiz.

Edit : Şener harika bir oyuncu , geleceği çok iyi...Ama Eboue'nin orda olma sebebi takımı canlandırma ve tecrübe özelliği...Şener daha çok görev adamı gibi bence....

Keza aynı durum İnler ve Melo içinde geçerli....İnler Melo gibi hırslı bir oyuncu değil...O yüzden hem Eboue hem Melo değil...Ya Eboue ya Melo...

Eboue'yi Şener'in önüne çekmekte mantıklı olabilir...

Bence Melo kesilmeli.

Tabi ki çok büyük ve kaliteli bir oyuncu , artıları , faydaları saymakla bitmez , ancak en kariyerli getirebileceğimiz yerli oyuncu Gökhan İnler , onu da getirip Melo'yu kesebiliriz , Şener tabi ki çok yetenekli ama hala hazır değil alınmalı ama yavaş yavaş denenmeli bir anda olacak gibi değil.

ideal olur:

Muslera

Eboue Chedjou Semih Carlinhos

Inler Selcuk

Burak Sneijder K.Frei

Drogba

Muslera

Eboue Chedjou Semih Carlinhos

Hamit(Engin) ...Inler... Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Alttaki kadroyu tercih ederim :)

Gelecek sezonda ; Drogba'nın jübilesi ile :)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Gökhan Selçuk

Yabancı Sneijder Arda

Burak​

Şeklinde bir sistem yapar ve 4-2-3-1'e döneriz :)

2 başlı yönetim vardı Ankarada, Ali Dürüst vazgeçtik dedi daha sonra. Gs Bursa derken Antepe gitti.Bu yiğit çöpüde bize kaldı

Hadi Turgut'u geçtim de sen son güne kadar Shaqiri peşinde koş , son anlara doğru vazgeç , gözünün önünde harikalar yaratan Olcan'ı görme delirmemek işten değil , git Yiğit hanzosuna 2.5 Mn € bayıl birde :mad::mad::mad:

Düşündükçe sinirleniyorum.

Şener Şener nedir bu Şener.Büyük takım futbolcusu olmak başka bir şeydir agaa.

H. Ali herkesin dilindeydi Milli takıma yükseldi onun bile performansı ortada.Zigler'den bile formayı alamıyordu.

1000426_546023168790711_776642525_n.png

Şener Şener nedir bu Şener.Büyük takım futbolcusu olmak başka bir şeydir agaa.

H. Ali herkesin dilindeydi Milli takıma yükseldi onun bile performansı ortada.Zigler'den bile formayı alamıyordu.

Selçuk'da öyleydi...Gelince ne olduğunu da gördük...TS ile Bursa arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum...

Ayrıca Gökhan Gönül'de OFTAŞ'tan geldi yani...

ÖRNEKLER ÇOK!!!!

Selçuk'da öyleydi...Gelince ne olduğunu da gördük...TS ile Bursa arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum...

Ayrıca Gökhan Gönül'de OFTAŞ'tan geldi yani...

ÖRNEKLER ÇOK!!!!

arkadaşım kısmen haklısın ama her oyuncunun selçuk inan olması zor değil çoook zor bir iş ayrıca sabri yedekte varken şenere ne gerek var kimse beğenmez ama sabri bu sene oynadığı maçlarda fena değildi

arkadaşım kısmen haklısın ama her oyuncunun selçuk inan olması zor değil çoook zor bir iş ayrıca sabri yedekte varken şenere ne gerek var kimse beğenmez ama sabri bu sene oynadığı maçlarda fena değildi

Niye kimse beğenmesin
...Hamit'i ortaya çek...Sabri'yi sağ önde kullandılar oyuna soktuklarında...

Selçuk derken oyuncu profilini kasteddim..Sayılacak çok oyuncu var Anadoludan gelip başarılı olmuş , veya olamamış...O oyuncunun profiline bağlı...Şener istikrarlı , belli bir seviyenin altına inmeyen , görev adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt