Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı oyuncu sınırı uygulamasında AB standartları kabul edilirse kadromuz

Muslera

Eboue Dany Chedjou Carlinhos

Nani Selçuk İnan Melo Amrabat

Sneijder

DROGBA​

semih ve burak'i nasil kesersin anlamadim. yabanci kontenjani kalksa bile semih-selcuk-burak bizim bankomuz olarak kalir.

Re: Transfer Nöbeti

Michal Kadlec'in babası Miroslav Kadlec, UEFA'dan bir ceza gelmesi durumunda bile Michal Kadlec'in Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Michal Kadlec'in babası Miroslav Kadlec, UEFA'dan bir ceza gelmesi durumunda bile Michal Kadlec'in Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

o kadar parayı bende alsam bende kalırım :cool:

Muslera Benfica, Porto gibi takımların oyuncusu olsaydı 50 milyon teklifle giderdi Barca. Bize verdiği paraya 15 milyon. Zaten biz hemen hemen o paraya aldık. Yürüyün işinize hadi canım.

Burak ı ilk 11 e yazmayanlara sadece gülüyorum. Burak şu anki formuyla Türkiye nin en iyi, Avrupa nın ise en iyi 10 forvetinden biri.

İkiside iyi oyuncu, hangisi gelse kazanan Galatasaray olur. Ancak gökhan inler alınsa ben dahada çok sevinirim.

******************** onur **********************

eboue ******* semih ***** chedjou ****** carlinhos

******** selçuk ****** melo ********* arda ******

******************** sneijder ********************

**************** burak **** drogba *************

Burak ı ilk 11 e yazmayanlara sadece gülüyorum. Burak şu anki formuyla Türkiye nin en iyi, Avrupa nın ise en iyi 10 forvetinden biri.

Avrupa'nın en iyi 10 forvetinden biri olamaz. Fiziği, sürati ve bitiriciliği dışında malesef pek bir meziyeti yok. Ama her geçen gün kendisini geliştiriyor.

Eger Burak'ta Gol attigi kadar Top Teknigi olsaydi simdi Ronaldo'nun yaninda oynardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt