Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pirlo müthiş gol atıı:ayatollah:

Ligin en iyi golcüsü bizde, formda bir Drogba neler yapar neler...

Cordoza yerine Gekas'ı alsa fener daha başarılı olur.

Selçuk'da o yaşlarda böyle olacak :ayatollah:

cardozo gitsin fenere iyi olur

Fenerbahçe Cardozo transferinde mutlu sona ulaşırsa transfer sezonunda renklerine kattığı 4 futbolcuya toplam 31 milyon Euro bonservis ücreti ödemiş olacak.

Cardozo : 14 milyon Euro

Alper Potuk : 6.5 Milyon Euro

Bruno Alves : 5.5 Milyon Euro

Michal Kadlec : 5 Milyon Euro

Bir de bize derler paranın hesabını verin diye

Adalet işte şu selçuk şahini görünce ben neden futbolcu olmadım diyorum :o

Bu salaklar ciddi ciddi 3 intertoto seviyesindeki futbolcuya toplam 16 milyon euro ödedi desin lan birisi bana

Luce daha yeni sözleşme imzaladım demedı mı beyaz tvdeki hiyara

Cardozo bitti ! Fenerbahçe Benfica'yla Cardozo konusunda 14 Milyon Euro karşılığında anlaşamaya vardı. Bu transferin bir kaç gün içerisinde duyurulması bekleniliyor. (NTV Spor)

Renkdas hic bos yere tartisip ortami germek istemem pazar pazar, ama birazcik abarttin gercekten. Hic izledinmi hayatinda Cardozo'yu ( ciddi soruyorum )

Fener maçıında ve final maçında izledim. Bence Sow çok iyi bir oyuncu ama fenerdeki Sow'un hali ortalarda. Stoch bence iyi ama fenerde yoklarda.

Cardozo iyi oyuncu ama bunlarda çok fark yaratmaz.

Fener maçıında ve final maçında izledim. Bence Sow çok iyi bir oyuncu ama fenerdeki Sow'un hali ortalarda. Stoch bence iyi ama fenerde yoklarda.

Cardozo iyi oyuncu ama bunlarda çok fark yaratmaz.

Sow gercekten yanlis Takim'da oynuyor kim ne derse desin. Bazi Fener'li arkadaslarim bile diyor bu adam nasil hala bizde diye :asd:

Stoch gibi Futbolcu Q7'nin kopyasi, 3 Hafta Messi etkisi yaratir 15 Hafta ayagina Top degmez.

Cardozo benim gözümde cok fark yaratir, yani arkasinda Selcuk Sahin gibi Futbolcu olsa bile yinede atar gollerini, yani hayatimda belki en cok bu Transfer'e üzülmüsümdür ve ilk kez ezik'lerin bir Transfer'ini kiskandim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt