Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eretna Karadogan

Yaptığım yorum biraz ironi tabiki de, ama senin dediğin gibi ligde 30 gol filan atamaz. İyi oyuncu ama öyle çok aşırı fark yaratacağını düşünmüyorum.

181246_494391187304566_1420328637_n.jpg
:D

Carsi hukumet ile papaz olmus durumda stadlari hic bir zaman bitmez en azinden 10 yil icinde bitiremezler kimlerin stadina girerlerse bir daha kolay kolay kimse cikarmaz.

Cardozo'yu kitledin mi bu ligde fazla gol atamaz, çok ağır bana göre

14 milyon ne demek lan Cardozo için. O paraya Hernanez'i alırsın United'dan.

Biraz daha koyar Torres'i alırsın. Miccoli daha çok iş yapar bu ligde Cardozo'dan.

Cardozo gibi agır bir adam Fenerde makina gibi işleyen Benfica'da oynadıgı gibi oynayamaz. Cardozo Fener'e gelince neye ugradıgını şaşırcagını düşünüyorum. Çok klas ama hızlı ve seri paslarla oynayan takımda agırlıgı çok göze çarpmaz. Fenerde büyük ihtimalle 1 ay önce izledigimiz Cardozo'nun yarısını izleyemeyiz. Bize gelsede aynı şeyi söylerdim. Efsane teknik ama çok agır.

@Eretna Karadogan

Yaptığım yorum biraz ironi tabiki de, ama senin dediğin gibi ligde 30 gol filan atamaz. İyi oyuncu ama öyle çok aşırı fark yaratacağını düşünmüyorum.

Herkez farkli düsünüyor abi, emege saygi :D Benim görüsüm öyleydi, bakacaz. Belki Camasir Makinesi cikar bilemeyiz ama görecez. Ama dedigim gibi Fener'in en cok bu Transferine üzüldüm hayatimda:lol:

Hadi batuhan yaş gereği yırtabilir ama selçuk şahin diyince aklım almıyo :sad007:

selcuk zaten cop te adam profesyonel, calisiyor oynuyor, batuhan tembel amator, calismas, antreman yapmaz, bu nasil kulub bulur acayip birsey

Cardoza ligte iş yapar ama avrupada kontra atak oynamaya devam ederlerse duran top dışında gol atamaz.

Ligte de 18 içinden çok gol atar.Ağır ama çok iyi bir bitirici, yakaladı mı kaçırma ihtimali sıfıra yakın.

Cardoza ligte iş yapar ama avrupada kontra atak oynamaya devam ederlerse duran top dışında gol atamaz.

Ligte de 18 içinden çok gol atar.Ağır ama çok iyi bir bitirici, yakaladı mı kaçırma ihtimali sıfıra yakın.

Iste bende bunu demek istedim ama bazi renkdaslarimiz anlamadi. Adam gibi pas at biter, Cardozo'yu koy Selcuk,Melo'nun önüne 40 Gol atar

cardozo'yu falcao yapmışsınız resmen ya. tamam iyi oyuncu, bitirici ama o kadar da değil. ayrıca bizim forvetlerimiz de drogba ve burak yani öyle kıskanacak bir durumumuz da yok

verilen para aşırı fazla ama benficada 32 gol atmış adam cardozo türkiyede çok iş yapar en az 30-35 gol de atar. fener aldı diye mok atmayalım.

abartmayın cordozo yu

su maradona muamesi yapılması yokmu ezıklerın oyuncularına

bende düşünüyorum bı tarafta sneıjder bı tarafta drogba bı tarafta muslera

aman allah ım bu ne

koyar gecerız kimi alırlarsa alsınlar hele bu cordozo oldumu dahada rahat

sow gıbı bı adam bıle sıradanlastı cordozo kim

verilen para aşırı fazla ama benficada 32 gol atmış adam cardozo türkiyede çok iş yapar en az 30-35 gol de atar. fener aldı diye mok atmayalım.

25 gecsın istedıgınız seye ıddaa ya girerim komık olmayın

onu besleyecek adam yok ezıklerde olsada atamaz o kadar gol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt