Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bırakın yesin bu gidişle elde tutamayacağız.

Zaten Dünya kupasından sonra kalmasına pek ihtimal vermiyorum:sad007:

Cardoso bizim ligde basarili olamaz,temposu düsük Fenere bir agir bir futbolcu daha,bizde olduklari icin söylemiyorum ama bizim lig icin en ideal forvetler Burak ve Drogba,Sow da cok iyi,dinamik,cabuk ve güclü futbolcular

Cardoso bizim ligde basarili olamaz,temposu düsük Fenere bir agir bir futbolcu daha,bizde olduklari icin söylemiyorum ama bizim lig icin en ideal forvetler Burak ve Drogba,Sow da cok iyi,dinamik,cabuk ve güclü futbolcular

Hiç boşa sallamayalım. Benfica maçında "Cardozo var bunları yer" diyorduk hepimiz. Önümüze bakıp daha iyi transferler yapmalıyız. İnkar eden olursa uğraşıp Cardozo diye aratıp kendi attıkları mesajlarda dahil görebilirler.

iyiki fener cardozo yerine bizim drogbayı almamış öyle olsaydı heralde çoğu kişi fenerli olurdu şu hale bak

En büyük Transfer, takima alismis ve yaz kampini gecirmis Sneijder&Drogba olacak.

..bunu bi kenara yazin​

Hiç boşa sallamayalım. Benfica maçında "Cardozo var bunları yer" diyorduk hepimiz. Önümüze bakıp daha iyi transferler yapmalıyız. İnkar eden olursa uğraşıp Cardozo diye aratıp kendi attıkları mesajlarda dahil görebilirler.

Evet... Hiç boşa sallamayalım....

Saraçoğlu nun, Topuk yaylasının, Can BARTU tesislerinin, kısacası; bunların topçusunun çalıştığı her yer kireçli toprakla kaplanmış; bunlara dalında çiçeğiyle ağaç diksen meyvaya duramadan kurur.

Sularında sinekler kol geziyor, bataklık suyu gibi.

Damızlık koç versen, kısırlık musallat olur...

Guiza da bunlara gol kralı olarak gelmişti. Gerisini siz hesabedin artık.... Resmen Futbolcu kıyım camiası.....

Bu arada Arda Fener'e gidecek zemin hazırlıyor bence profesyonel futbolcu ayagına

TFF uefa ya febeşlerle bjk yı savunmaya gitmedi ki zaten...:yenieek:

Kedi olduğu için yaptığı işin( :confused: ) üstüne kum toplayıp örtmeye çalışmak amacıyla gitti...:cool::cool::cool:

çok mantıklı bi yorum trabzon başkanı geliyor arkanızdayız aziz geliyor arkanızdayız adamlar uefaya gözükmemek için hep arkadalar:asd:

--------------Muslera------------------------

----------------------------------------

Eboue---Semih---Chedjou---?????????????????

-------------------------------------------

--------------Inler-------------------------

------Hamit----------Selçuk---------------

------------Sneijder----------------------

------------------------------------------

--------Burak-----Drogba---------------

İnler'i alırsak hem sol bekte hemde sağ bekte yabancı sıkıntısı olmuyor.

Birde bu dizilişte sol bek transferi çok önemli.

Hem defansif hemde ofansif olarak Eboue'den daha fazla katkı verebilecek bir sol bek almamız lazım.

Büyük ihtimalle Carlinhos gelecek zaten , umarım bu transfer tutar.

Bu kadroyu çok beğendim.Böyle bir kadronun sol beki de Carlinhos olabilir özellikleri itibarı ile.

Sneijder gerçek performansını ortaya koyabilir ayrıca.

Hamitte sağ içte sağ kanattan daha verimli olur açık ara.

Bir tek Amrabat'a yazık olur bu sistemle.

Beyler çıkmadan şu bilgiyi de paylaşayım son sayfalarda Cardozo muhabbetleri dönmüş.An itibarı ile olmamaya daha yakın bu transfer..

Hayırlı geceler..

Bu kadroyu çok beğendim.Böyle bir kadronun sol beki de Carlinhos olabilir özellikleri itibarı ile.

Sneijder gerçek performansını ortaya koyabilir ayrıca.

Hamitte sağ içte sağ kanattan daha verimli olur açık ara.

Bir tek Amrabat'a yazık olur bu sistemle.

gs kadrosu yorumlamak tescilli shikeci kulubun taraftarina mi kaldi

tabiki hayir :ka19:

Hocam yanlış anlamada cardozo bizim ligde peynir ekmek gibi gol atar. Hele fener çift forvet oynar adamı yanlız bırakmazsa çok ses getirir.

Cardozo ya temposu düşük diosunuz ama adam feneri tek basına yıktı .

Ve webonun 12 gol attıgı fenerde cardozo yu siz hesap edin.

Ki aykut kocaman gibi defansif korkak futbol oynatan bir hoca varken.

Cardozonun fenere geleceğine ihtimal bile vermiyorum su son olaylardan sonra fenerin en az 6-7m euro vermesi lazım ki ancak o zaman gelsin.

3-4m euroyu kabul ederse de sözleşmesine mutlaka avrupadan men alırsa ayrılır bedava die madde koydurtur bu adam ki o da fenerin işine gelmez.

Cardozo büyük ihtimal napoli yada atletico madride gidecek.

Adam iyi topçu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt