Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera

eboue ------- semih ------- chedjou--------- riera

inen ------- inler -------- sneijder

amrabat ------- drogba/burrak ------- frei
​

Riera'nın yerine daha eli ayağı düzgün bir bek alırsak çok iyi bir kadro ancak , Frei ve Amrabat'ın performansına bakar takımın nerelere gideceği ve ben Frei'yi hemen alıp as takıma koyacağımızı sanmıyorum Emirciğim :)

muslera

eboue ------- semih ------- chedjou--------- Carlinhos

inan ------- inler

sneijder

Burak------- Drogba ------- Amrabat

sanki böle daha iyi :)

​

Sarı-Kırmızılıların kadroya katmaya çalıştığı Gökhan İnler için Napoli Yönetimi oldukça ‘ketum’ davranıyor. İtalyan ekibi 12 milyon euroda diretiyor. G.Saray ise 8 milyon euroya kadar çıkmış durumda. Aslan, ‘tok alıcı’ rolünü oynayıp ‘ölü taklidi’ yaparak Napoli’nin fiyat düşmesini bekliyor.

ölü taklidi yapıyoruz beyler

Muslera

Sener - Chedjou - Semih - Carlinhos

Selcuk - Boateng

Burak - Sneijder - Nani

Drogba

Biraz ofansif ama bence güzel kadro

Ben Cardozo'nun bizle haberleri çıktığında'da gelmesi taraftarı değildim...Orda oturmuş bir sistem var ağır oyuncu kaldırılabilir...Ama Fener hızlı oynamaya çalışıyo , Cardozo cidden ağır.

Ben Cardozo'nun bizle haberleri çıktığında'da gelmesi taraftarı değildim...Orda oturmuş bir sistem var ağır oyuncu kaldırılabilir...Ama Fener hızlı oynamaya çalışıyo , Cardozo cidden ağır.

Aynen öyle kaldı ki , Cardozo'yu dahi alamıyorlar , alamazlar zaten , Napoli , Cavani'yi gönderirse alır büyük ihtimal bence , Cardozo gibi golcü takımından ayrılacak da talibi olmayacak öyle mi güldürmesinler :D

Cardozo'yu Avrupa'da bir çok büyük kulüp istiyor. Aziz'in forsu geçmez Avrupa'da.

Yine timsahdalar Vol. 1231254356 :trollface:

Sarı-Kırmızılıların kadroya katmaya çalıştığı Gökhan İnler için Napoli Yönetimi oldukça ‘ketum’ davranıyor. İtalyan ekibi 12 milyon euroda diretiyor. G.Saray ise 8 milyon euroya kadar çıkmış durumda. Aslan, ‘tok alıcı’ rolünü oynayıp ‘ölü taklidi’ yaparak Napoli’nin fiyat düşmesini bekliyor.

ölü taklidi yapıyoruz beyler

haha :D

​
küçük bir hesap yaptım şuana kadar fb alves kadlec ve alper transferlerine kontratlarının sonuna kadar 43 milyon euro verecek (ortalama 30 maç üzerinden hesapladım)türk lirasıyla yaklaşık 100 milyon tl yapar ve ntv hala haber yapmadı ama bize gelince herşeyi haber yapıyorlar :yenieek:

muslera

eboue ------- semih ------- chedjou--------- Carlinhos

inan ------- inler

sneijder

Burak------- Drogba ------- Amrabat

sanki böle daha iyi :)

​

bende Ambrabatın üzerinde durulması taraftarıyım çok çabuk harcamamak lazım adamı sonuçta 8 milyon€ para ödedik ve Ambrabat deyince aklıma m.united maçı geliyor ve yaşı daha çok genç ben 3 kuruşa satma taraftarı değilim.

Transfer Nöbeti

bende Ambrabatın üzerinde durulması taraftarıyım çok çabuk harcamamak lazım adamı sonuçta 8 milyon€ para ödedik ve Ambrabat deyince aklıma m.united maçı geliyor ve yaşı daha çok genç ben 3 kuruşa satma taraftarı değilim.

Muslera

Şener Semih Chedjou Carlinhos

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Amrabat

Bu kadroda Amrabat çok katkı verir, ama biraz kendine güvenerek oynaması lazım, adam bize geldiğinden beri çalım atamıyor. Ha bire sola çek orta yap, sağa çek şut at. Paramız varsa Aubameyang'ı alalım 4-3-3 için ideal kanat forvet. Burak'dan dahi hızlı, çalımı da var. Nani de olur :)

Chedjou geliyor mu bugün ?

Cuma akşamı TRT 3'teki Artı Spor programında transfer sorularını yanıtlayan reis Farfan'la birlikte Bastos'la da ilgilenildiğinden bahsettiği. Ona göre öncelik öncelik

1-Fabiano

2-Carlinhos

3-Mikel (Melo olmayacak gibi diyor)

4-Farfan

5-Bastos

6-Kerim ve Cem (Bunlar için sona çok yakın diyor)

Transfer Nöbeti

Cuma akşamı TRT 3'teki Artı Spor programında transfer sorularını yanıtlayan reis Farfan'la birlikte Bastos'la da ilgilenildiğinden bahsettiği. Ona göre öncelik öncelik

1-Fabiano

2-Carlinhos

4-Farfan

5-Bastos

Fabiano'yu ne yapacağız? Drogba-Burak varken?? Saçma geldi bana. Orta sahaya İnler daha mantıklı yerli kontenjanından dolayı. Bence bu sene sürpriz transferler olacak, basın her transferden haftalar önce haberdar olamayacak.

Bu hafta birşey olmaz secimden sonra anca transfer olur...

1-Fabiano

2-Carlinhos

4-Farfan

5-Bastos

Fabiano'yu kulübü Olimpiakos'tan para kurtarmak için adımızı kullanıyor.

Fabiano'yu ne yapacağız? Drogba-Burak varken?? Saçma geldi bana. Orta sahaya İnler daha mantıklı yerli kontenjanından dolayı. Bence bu sene sürpriz transferler olacak, basın her transferden haftalar önce haberdar olamayacak.

Bencede Fabianonun ne işi var hemde yabancı sınırının olduğu yerde bu adama para verilmez

Fabiano'yu kulübü Olimpiakos'tan para kurtarmak için adımızı kullanıyor.

Bu isim bana da saçma geliyor ama transfer sorularını yanıtlayan muhabir transfere bitti gözüyle bakıyor.

Birsey var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt