Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou gelmedi mi daha?

Muslera

Şener Semih Chedjou Carlinhos

Soner Selçuk

Sefa Sneijder Amrabat

Drogba(Burak)

Yabancı sınırının da, TFF nin de ...

Chedjou aksama gelir

Cuma akşamı TRT 3'teki Artı Spor programında transfer sorularını yanıtlayan reis Farfan'la birlikte Bastos'la da ilgilenildiğinden bahsettiği. Ona göre öncelik öncelik

1-Fabiano

2-Carlinhos

3-Mikel (Melo olmayacak gibi diyor)

4-Farfan

5-Bastos

6-Kerim ve Cem (Bunlar için sona çok yakın diyor)

barış yurduseven ' den bahsediyorsun sanırım o adamın bildiği birşey yok sadece ciddi şekilde ilgeniyor , yahut çok yakın diyor zaten birşey bilse net söyler lafı eveleyip gevelemez

+son programda fener kadlec'i açıklamasına rağmen ekotto'nun yeni sol bekleri olacağını idda etmişti

aklıma takılan tek soru var semih sağ stoper oynuyor , chedjou'da izlediğim kadarıyla sağ stoper oynuyor hangisi sola kayıcak bakalım

Ynt: Transfer Nöbeti

aklıma takılan tek soru var semih sağ stoper oynuyor , chedjou'da izlediğim kadarıyla sağ stoper oynuyor hangisi sola kayıcak bakalım

Aklina oyle takilmasin chedju sol stoperde oynuyor

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

barış yurduseven ' den bahsediyorsun sanırım o adamın bildiği birşey yok sadece ciddi şekilde ilgeniyor , yahut çok yakın diyor zaten birşey bilse net söyler lafı eveleyip gevelemez

+son programda fener kadlec'i açıklamasına rağmen ekotto'nun yeni sol bekleri olacağını idda etmişti

Evet o.

Aubameyang'ı istiyormuş Monaco iyi transfer olur.

Aubameyang'ı istiyormuş Monaco iyi transfer olur.

Fatih Terim ilk geldiğinde 6€ bonservis istiyorlardı defalarca yazmıştım, stoperede Bruno Manga'yı yazmıştım ikiside milli takımda ve Fransa liginde adını duyurmaya başlamıştı gerçi Manga ağır sakatlık geçirdi ama son izlediğimde eski haline dönmüş gibi geldi çok iyi oyuncular.

bu fabricio lesh gibi adammis lan. gercek degildir inszch

.................Muslera...............

Eboue...semih...chedjou...kolarov

.........selçuk...inler...nuri..........

.................sneijder................

.............burak...drogba............

Başkan GSTVde konuşuyor.

TRTSpor AÇın !!!!

gs kadrosu yorumlamak tescilli shikeci kulubun taraftarina mi kaldi

tabiki hayir :ka19:

Amacını aşan olumsuz tavırlar sergilemediği, forumun disiplini ve huzurunu alenen tehdit edercesine tahrikkar davranmadığı sürece;

gerekirse Fenerbahçe, BJK,TS ( Veya X Takım ) avatarı ile dahi olsa aramızda bulunmak isteyenler olursa, burada gereken saygı, hoşgörü ve hatta onları kazanmak için tolerans dahi gösterilmesi taraftarıyım kesinlikle .

Her zaman istediğim gibi.....

(NOT: Daha birkaç gün evvel sokaklarda elele, kolkola taraftar barışı fotoğraflarına alkış ve LİKE yağdıranları şimdi icraata davet ediyorum....)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt