Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hatirlatmak isterim; Burda Holmen'e gülenler gecen sene Amrabat geldiginde ne cok sevinmisti. Yok neymis Amrabat'in istatistikleri iyimismismis. Holmen'in istatistikleri daha iyi. E niye gülüyorsunuz? Amrabat'i alinca bizim vizyon'mu kücülmüstü?

Olm ne alakası var? Adamlarda milyon tane ortasaha oyuncusu var halen alıyorlar. Millet ona gülüyor.

O ZAT ın talimatı ile KB 6+2+2 nin yolunu açtığı için oluyor...

6+0 bizim işimize geliyordu..

6 yabancı +12 yerli aday kadrodaki 12 yerli oyuncu bizde daha sağlam... Febeşlerin yerlileri bu işi götüremezdi....

şimdi 8 yabancı 10 yerli olacakj aday kadro...

O ZAT KB yi ve TFF yi kullanarak yabancılarına yer açıyor... 10 sayfadır bunu anlatmaya çalışıyorum..

iyi de abi ben fenerli olsam bu kuralı desteklemem çünkü yabancı sayısı arttıkça galatasarayın şl avantajı sneijder drogba gibi oyunculara sahip olması trasnferde çok büyük avantaj ve rakipler için korkulacak bir durum bence

Bunlarmi ceza alacakmis? Ceza fln gelmeyecek kandirmayin kendinizi ve beklentiye girmeyin.

Hakan bu işi halen anlayamamana ihtimal veremiyorum yaa. :SS:

Febeşin avrupa ile zaten işi yok ki, uefanın avrupa cazasını taksın...

FEBEŞ in TEK AMACI bize 4. YILDIZI TAKTIRMAMAK...

M.Topal

M.Topuz - Cristian - Sezer - Emre

Alper - Recep - Meireles - Cristian

SELÇUK ŞAHİN(C)​

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
dothraki - 17.06.2013 19:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

kadlec

holmen.

Eskiden Trabzonspor yapardı bu transferleri

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

TRUE :D

Geçen sene bizden gördüklerini deneyecekler sanırım.

-------Webo-Sow

----------Baroni--

------Alper---Holmen

---------Topal---

Kadlec-Ege.-Alves-GG

---------Volkan

Olm ne alakası var? Adamlarda milyon tane ortasaha oyuncusu var halen alıyorlar. Millet ona gülüyor.

Yo hicte ondan gülmüyorlar. Vizyon kücülmüs diyorlar. Orta saha oyuncu sayisiyla ne alakasi var vizyonun acikla bizde bilelim. Ayrica Sezer, Baroni, Krasic gibi adamlarin satilacagini düsünüyorum.

Holmen ayni Amrabat transferi iste. Ikiside gereksiz.

Hatirlatmak isterim; Burda Holmen'e gülenler gecen sene Amrabat geldiginde ne cok sevinmisti. Yok neymis Amrabat'in istatistikleri iyimismismis. Holmen'in istatistikleri daha iyi. E niye gülüyorsunuz? Amrabat'i alinca bizim vizyon'mu kücülmüstü?

kaç önliberoları oldu adamların ona gülüyor millet fenerliler bile isyanda ne istatistiği hem yabancı sınırı varken bu kadar orta saha varken hala orta saha alıyorlar

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki İsveçli transferi Holmen geçtiğimiz sezon 33 maçta oynadı, 11 gol 5 asistlik performans sergiledi. :confused:

kadlec,bruno alves,holmen,potuk bir harcadıkları parayı hesaplasın NTVSPOR bakalım birde cordozo gelse 14 e süper olur:lol:

cardozo 14'e gelse aziz yıldırım geleneksel soyunma odasına inişlerinden birinde azize saldırsa :lol: portekizde yaptığı gibi. azizin ağzı yüzü dağılmış fotoğrafları çıksa :lol:

çok mu şey istedim.

Cristian Eriksen Dortmund'da bonservis 15 milyon €...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt