Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene bizden gördüklerini deneyecekler sanırım.

-------Webo-Sow

----------Baroni--

------Alper---Holmen

---------Topal---

Kadlec-Ege.-Alves-GG

---------Volkan

Herkesi keserler Kuyt'ı kesmezler bence. Adam geçen sezon iyi de olsa kötü de olsa her maç oynadı. Bence Yine Sow'u sola çekip ortayı Cardozo-Webo ile idare etmek istiyorlar.

Kadlec´ten sonra Holmen :D Gümbür gümbür geliyorlar resmen :D

Herşey bir senaryonun parçasından başka bişey değil...

GS a oynanan Alper oyununun bir benzeri, 6+2+2 komedisi olarak O ZAT + Halil Ünal eliyle bu sefer Türk Futbolunda tekrarlanıyor...

şu gerçek var ki 6+2+2 bize yarar fenere göre çok daha iyi yabancılar alırız kadlec alves biri yedek sakatlıklar geçirmiş biri 31 yaşında biz ise lille in as defansı 27 yaşında chedjou yu aldık nani melo gibi adamlarla uğraşıyoruz

hahahaa holmeni fener almış beşiktaşlılar twitterda biz niye alamadık yaa diye üzülüyorlarr :lol:

Ersun , Baroni'nin üstüne kuracakmış oyunu :D:D:D

Emre ve Meireles ne olacak bu arada :D

Volkan

Gökhan Egemen Alves Kadlec

Alper Topal Holmen

Baroni

Webo Sow​

Bir şu kadroya bakın birde şuna ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Not ; Melo (Gökhan İnler) olabilir.

iyi de abi ben fenerli olsam bu kuralı desteklemem çünkü yabancı sayısı arttıkça galatasarayın şl avantajı sneijder drogba gibi oyunculara sahip olması trasnferde çok büyük avantaj ve rakipler için korkulacak bir durum bence

bir iki sayfa evvel anlattım..

tribündeki yabancının külfetini biz CL de oynatarak karşılarız...

Febeşler +4 yabancıyı neresinden karşılayacak...

Helal olsun iyi Transfer yapdi Fenerbahce, Holmen Transferi ile.

Ciddi rakipleri vardi. Duyumlarima göre Kasimpasa, bjk, Eskisehir ve Rizespor ciddi ilgilendiler.

hadi diğerleri neysede bu holmeni nie aldılar hedef mi şaşırtıyolar nedir...

kadlec holmen filan ceza kesin herhalde bunlar alındığına göre :asd:

Fenerbahçe'nin tüm ortasaha oyuncularına karşı rest & Selçuk İnan:b5:

şu gerçek var ki 6+2+2 bize yarar fenere göre çok daha iyi yabancılar alırız kadlec alves biri yedek sakatlıklar geçirmiş biri 31 yaşında biz ise lille in as defansı 27 yaşında chedjou yu aldık nani melo gibi adamlarla uğraşıyoruz

holmen 29 yasina girecek bu ay. süper lig tercübesi olan ve bu podyumda bence kendisini kanitlamis bir oyuncudur.

iyi bir transfer türkiye ligi icin bence. avrupa icin ama yetersiz.

Ama bir ben bu transfer politikasini anlamadim bunlarin nedense. hoca yok daha ortalikda. kim yapior bu transferleri. yani kimin istegi ile.

hado hoca belli... yahu bukadar ton orta sahan varken yabanci kontenjani holmen icin harcamak nasil bir mantikdir.

ha diyorsan ceza alacam zaten be . yabanci gelmek istemiyor. holmenlere ve sayre kaldik isde o zaman bir sey deme hakimiz yok tabiki :D

bir iki sayfa evvel anlattım..

tribündeki yabancının külfetini biz CL de oynatarak karşılarız...

Febeşler +4 yabancıyı neresinden karşılayacak...

neresinden karşılar bilmem de kural 6+2+2 olursa bizim çok avantajlı olduğumuz kesin kalite açısından:lol:

Riera ve Elmander gönderilip 6+2+2 kesin olarak netleştiğinde herkes transfer nasıl yapılırmış görecekler.

Kadlec, Holmen fark yaratacak oyuncular değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt