Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene bizden gördüklerini deneyecekler sanırım.

-------Webo-Sow

----------Baroni--

------Alper---Holmen

---------Topal---

Kadlec-Ege.-Alves-GG

---------Volkan

-------Webo-Sow

----------Alper-----

------Meireles---Holmen

---------Topal---

Kadlec-Ege.-Alves-GG

---------Volkan

olur bence.

mehmet demirkol bu sene bir canlı yayında şunları söylemişti (selçuk türk futbolunun kaderini değiştirdi aynen hakan şükür gibi ondan sonra fb hep santrafor aldı bir sürü para harcadı hakan şükürü bulabilmek için şimdi fb selçuk inanını arayacak ve bulamayacak bu uğurda bir sürü para harcayacak demişti)holmen işte böyle bir transfer :b5::b5:

mehmet demirkol bu sene bir canlı yayında şunları söylemişti (selçuk türk futbolunun kaderini değiştirdi aynen hakan şükür gibi ondan sonra fb hep santrafor aldı bir sürü para harcadı hakan şükürü bulabilmek için şimdi fb selçuk inanını arayacak ve bulamayacak bu uğurda bir sürü para harcayacak demişti)holmen işte böyle bir transfer :b5::b5:

holmende selcuk gördüyseler...af edersin o zaman fenerin isi cidi vahim :lol:

gören görmeyen iki senedir şampiyon olan fener zannedecek neyden korkuyorsunuzda onların kadrosunu diziyorsunuz rakip bile görmüyom ben onları iyiki drogbayı almamışlar haa oturur ağlardınız heralde:)

Biz Riera, Elmanderi begenmeyip gönderirken, Diger taraf Kadlec, Holmenlere umut baglıyor garip bi olay

Veli Yigit ‏@veliyigit 7 sn

Chedjou ilerleyen dakikalarda @GSTV canlı yayınında olacak. Bizi izlemeye devam edin

neresinden karşılar bilmem de kural 6+2+2 olursa bizim çok avantajlı olduğumuz kesin kalite açısından:lol:

Halen anlatamadım,

6+2 nin asıl amacı;

18 kişilik aday kadrodaki 6 yabancıyı 8 çıkarmak değidir....

Asıl amaç 12 yerli sayısını 10 a düşürmektir...

Çünkü bizim 12 kişilik yerli aday kadromuz febeşlerden çok daha kalitelidir..

6+0 daki en büyük avantajımız burada.

Halen anlatamadım,

6+2 nin asıl amacı;

18 kişilik aday kadrodaki 6 yabancıyı 8 çıkarmak değidir....

Asıl amaç 12 yerli sayısını 10 a düşürmektir...

Çünkü bizim 12 kişilik yerli aday kadromuz febeşlerden çok daha kalitelidir..

6+0 daki en büyük avantajımız burada.

sanmıyorum düzgün yerli bekimiz yok beklerde bizden üstünler orta sahada salih alper emre yi bile oynatabilirler biz en fazla selçuk hamit yaparız bizim üstünlüğümüz drogbada eboue de melo da muslerada sen bunu anlamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt