Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
#duranadam :cool:
#duranadam :cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10-12 arası.
14 milyon avro da Aubemeyang için.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
yok reis bir ortamda 3-5 muhabbet oldu o şekilde.
sence ne yapayım reis

Hiç belli olmaz olur mu olur
valla kardeş sen bnden daha şanslısın şuanda en azından muhabbetin olmuş bnde oda yok şansıma sallıyorum ben olmama ihtimali benim yüksek ama senin bnce şansın varama tabi aksi bi sonuçta o ortamın senin için ne kadar önemli olup olmadığı da önemli bn cafeyi gözden çıkardım mesela
![]()
sen beni nerden buldun sapıkmısın derse napcam reis :lol:
---------------------------------------Muslera------------------------------------------
Eboue---------------Semih-------------------------Chedjou------------Carlinhos
------------------------------------Gökhan İnler--------------------------------------
-----------------Hamit-----------------------------------Xelcuk-----------------------
-----------------------------------W. Sneijder-----------------------------------------
------------------------Didier Drogba---Burak Yılmaz-------------------------------
---------------------------------------------
------------------------------------Nando Muslera------------------------------------
Hamit-----------------Semih-------------------------Chedjou------------Carlinhos
-----------------------------------Gökhan İnler----------------------------------------
----------Luis Nani--------------Xelcuk İnan------------Amrabat-------------------
------------------------Didier Drogba---Burak Yılmaz--------------------------------
Sneijder süper star olabilir ama her türlü zararı var bu takıma arkadaş. O, olmadan kanatlı oynuyabiliyoruz , o, varken oynuyamıyoruz .
Kanatsız oynadığımız zamanda pek iyi bir takım sayılmayız .. Çok enteresan durumlar . Sneijder'e taparım ama hacı zarar işte ya
Ya bu arada şeşu nun forma no su kaç. istihbaratı iyi olan var mı...
Ya bu arada şeşu nun forma no su kaç. istihbaratı iyi olan var mı...