Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi hatırlamıyorum ama biyerde 2 numara giyeceğini okudum tabi net bir bilgi değil benimkisi...

Makaracı cem yılmaz avatarlı bi arkadaştan sizden daha evvel 30 geldiği için C30 olsun şimdilik. Kusura bakmazsanız..:b5:

Kesinlik kazanınca C nin yanına koyarız törenle...:yenieek:

Makaracı cem yılmaz avatarlı bi arkadaştan sizden daha evvel 30 geldiği için C30 olsun şimdilik. Kusura bakmazsanız..:b5:

Kesinlik kazanınca C nin yanına koyarız törenle...:yenieek:

dediğim gibi benimkisi net bir bilgi değildir şimdilik C30 olsun zaten kendisinede yakışıyor...:b5:

Doğru olduğunu varsayarak;

bundan sonra kendisine Chedjou yerine, kısaca C30 diyecem..:cool::cool::cool:

EDİT : Makara mı yaptın yoksa emmoğlu..:yenieek:

Kesin bi bilgi yok elimde. Ama 30cm :happynew: Chedjou, baska hangi numarayi alir ki dedim icimden :asd:

Yeni Transferimizi aciklyiorum. Camia'ya Kulübe hayirli olsun.

Forvet hatdinda heryerde oyniyabiliyor.

[GG]Alexia Putellas

[video=youtube;U-iqkOrYlAA]https://www.youtube.com/watch?v=U-iqkOrYlAA[/video][/GG]

Abla da sağlammış :rolleyes:

Yani golden önce topu iyi kurtarmış iki kişiden :D

Neyse ben kaçar herkese iyi geceler.

Rahat olun yakında bombalar patlar... :o

Dany tıpkı profosyonel bir atlet kadar hızlı, kıyaslama yaptığın alan yanlış adam şampiyonlar liginin bile en hızlı stoperiydi.

Ben senin bu söylediklerine karşılık 'sana ve yakınlarına karşı olan fantazilerimi' anlatmıyorsam sadece ramazan geldiği için müslüman kardesim.

Manchester United ‏@ManUnitedMyLife 30 dk

Arsenal want to sign Nani, who has a year left on his contract at Old Trafford. Nani has also been linked with Galatasaray and Monaco.

balazs dzsudzsak yaşıyormu bu arkadaş nasıl olur ilerde ?

biz böyle ne yapacaz ya ..uğruna heycan yaşayacağımız bi oyuncu almıycaz mı ?naniden başka kimse yok mu...

dany e hızlı diyorsunuzda ligde bi kaç maçta haşat oldu adamlar yanında fıldır fıldır geçerken. ben mi yanlış gördüm acaba ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt