Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biri şunu çevirebilir mi sanırım önemli bir şeyler var :yenieek:

inler işi yattı kısaca

Sabah bugünkü sayısında gelen haberlere göre, Gökhan Inler Galatasaray gibi ama onun acentesi aracılığıyla Dino Lamberti bu Napoli devam edeceğini bilmek birkaç kez yaptı. Diğer şeyler arasında Benitez yıl önce Liverpool isterdi ve sonra da yeniden atama üzerinde durulacak.

inler işi yattı kısaca

Sabah bugünkü sayısında gelen haberlere göre, Gökhan Inler Galatasaray gibi ama onun acentesi aracılığıyla Dino Lamberti bu Napoli devam edeceğini bilmek birkaç kez yaptı. Diğer şeyler arasında Benitez yıl önce Liverpool isterdi ve sonra da yeniden atama üzerinde durulacak.

google çevirince böyle bişey çıkıyorda, ingilizcesi olan daha iyi çevirmeli. benim anladığım. galatasaray inler için uğraşıyor ama beniztez kararı ön planda gibi...

an itibari ile size 2 tane haber verdim, öğle yemeği öncesi kendinize geldiniz :)

hacı çıktıııııııı

dk 1 gol 1 bu kurallarda hiçbir zaman gerçek konuşulmadı şimdi konuşalım

inler işi yattı kısaca

Gokhan Inleri Galatasaray cok istiyor ama Inler menejerine Napoli de kalmak istedigini belirtti diyor

:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

hacı resmen sokuyor lafları

imalı imali ahlaksız şerefsiz onursuz dedi şikecilere:asd:

küçükken köyde derdim ya bu başkanlar ne büyük insanlar,binlerce kişi tezahürat ediyor arkalarından,keşke büyümeseydim de sizin gibi papyonlu yalakaların arasında olmasaydım : HaciOsmanOglu ... :yenieek:

inler-fb.jpg

Hic bulasmiyalim bu biraz Mehmet Topuz tarzinda cocuk .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt