Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hacı Osman başgan nasıl güzel konuşmuş öyle yahu..

Haciosman keske bu olaylari bu noktaya bu sekilde getiren basaktör hakkinda da 1-2 kelime söyleyebilseymis.

Kafalarina göre mi herkesin yüzüne baka baka adaletsiz ve serefsiz oldu bunlar? Nerden emir aldilar?

Agzini acamaz tabi. Gitsin mitinglerde el sallasin o

AW: Transfer Nöbeti

Haciosmanoglu tam bi Reis.

Godfather :D

... Eve geldimde mutlaka izlecem videolari.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Yok yok bu sefer iyi gidiyorlar yerli konusunda.Avrupa'ya gitmezlerse fenerle birlikte işimiz zor iki kulvarda gidecekler.

Ömer Sismanoglu gereksiz de, dün Haluk Yürekli "Cenk Tosun Besiktas´a gidecek herhalde" dedi.

Olcay, Oguzhan, Pektemek, Gökhan Töre, Cenk Tosun vs. hic fena degil acikcasi. Cogu genc.

Bu konuda cok yanlis yapiyoruz.

Hacıosmanoğlu efsanesi benim için AKP mitingine gittiği gün bitti benim için.

Ömer Sismanoglu gereksiz de, dün Haluk Yürekli "Cenk Tosun Besiktas´a gidecek herhalde" dedi.

Olcay, Oguzhan, Pektemek, Gökhan Töre, Cenk Tosun vs. hic fena degil acikcasi. Cogu genc.

Bu konuda cok yanlis yapiyoruz.

Pektemek-Cenk Tosun ikilisi iyi iş yapar

Re: Transfer Nöbeti

Önder özen basın toplantısı yapıyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ertan Süzgün @ertansuzgun 10 dk

TRANSFER: Beşiktaş, Ömer Şişmanoğlu için Antalyaspor kapısını çaldı. Kırmızı beyazlılar 2.5 milyon Euro + 1 oyuncu istiyor. Ömer kızgın!

Bu Beşiktaş da yerlileri toplayıp sessiz ve derinden gidiyor.Hiç ciddi alan yok ama bu sene baya yarışırız bunlarla.

Aynen Ömer fena bir golcü değil en iyi yerli forvetler listesinde beşinci veya altıncı olur bence.

4. forvet olcam diye necati bile kaçtı gitti. 4. forvet olarak genç birini alalım hatta almayalım kazım iş görür bence

Hocam elbet sıra gelecektir ; 4-3-1-2 oynuyoruz nede olsa , Drogba Burak her zaman olmaz , Drogba full kaldıramaz , bu işin sakatlığı , cezası , Türkiye Kupa'sı , ŞL maçından önce ki lig maçı , ŞL maçından sonra ki lig maçı vs. var.

Sinan'ı niye düşünmüyoruz. Muslera'ya iyi alternatif olur.

Hacıosmanoğlu efsanesi benim için AKP mitingine gittiği gün bitti benim için.

bu son istanbul'daki kazlıçeşme mitingine gitti mi cidden?? ulan bende adamı övüyorum buralarda... bu namussuzların yanında saf tutan ve korumaya, kurtarmaya çalışan adamın mitingine gidip, onun yanında saf tuttuysa eğer cidden benim içinde bu efsane bitmiştir. ne köy olur ne kasaba... o kupayı da kusura bakmasın ama nah alır... boşuna hayal kurmasın... bir laf vardır; "kimi kime şikayet ediyorsun *********************************** ...en kadı" diye... o geldi aklıma birden nedense... :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt