Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben derim ki Tolunay Kafkas'ı transfer etsin takım altyapının başına, sonra Kazım'ı verelim eline diyelim ki bu adam aslında zeka yaşı olarak 13-14 yaşında buna 3 ayda sağ bek oynamayı öğret. Bence avrupa çapında bir sağ bek çıkabilir Kazım'dan. Fizik olarak güçlenir tempo kazanır biraz da savunma yapmayı öğrenirse tamamdır işte. Riera'dan sol bek oluyorsa Kazım'dan sağ bek neden olmasın.

Eboue reisi de sol bekte oynatırız, Carlinhos'a gerek kalmaz artan bütçeyle de Nani ile İnler'i alalım hayat bayram olsun :)

Carlinhos'a ne kadar bonservis vermeyi düşünüyorsun:confused:

25-30 mil yetermi:SS:

Son dakika. Muslera´nin alternatifi belli oldu

BNCrdhFCEAEkLNM.jpg

yalnız geçen başbakan abye atar yaptı , adaylıktan çekilmesin :o

hocam sol beke bir adam alınacağı kesin ve bunun yabancı olacağı da kesin. benim derdim ilk 11 de yerlilere teslim edilmesi gereken mevki. bunun için üç alternatif var. kaleci, sağ bek ve ön libero.

trabzon onuru satmıyor. başka yerli kaleci yok.

napoli yüksek bonservis istiyor. gökhandan başka yerli ön libero yok.

o zaman tek çare eboueyi satıp o mevkiyi iyi iki üç alternatifle yerlileştirmek.

7.5'i ver bak bakalım nasıl satmıyor ama 30 milyonluk bi teklif gelmediği taktirde Muslera satılmaz.

Re: Transfer Nöbeti

Avrupa vatandaşlarina sinirsiz filan olmaz en fazla 6+2+2 olur yine.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

eboue satıp kimi koyacan peki?

biz sol bek i niye alıyoruz, daha iyi olsun diye. sağ beki satacaksak ne anlamı var sol bek almanın?

yerli olarak istersen g.inleri alırsın bu kadar basit.

o kadar basit falan değil işte. adamı 17 milyon euroya almış bir napoli sana ucuza vermeye yanaşmıyor. senin de kılı kırkbin yaran bir transfer komiten var. ne yapacaksın o zaman 7 yabancıyla mı oynayacaksın. alternatif yaratmayacakmısın. ezberden konuşmayın allah aşkına yaa.

Kazım bence teknik kapasite olarak forvet veya kanat oynayacak kalitede değil ama fiziki yapısı tam bir futbolcu görüntüsü veriyor. Uzun boylu, fuleli tabir ettiğimiz yapıda, hem topla hem topsuz hızlı bir adam. Dediğim gibi Kazım'dan vasat bir forvet çıkabilir veya üst düzey bir sağ bek çıkabilir ben olsam üst düzey sağ bek çıkarmayı tercih ederdim.

Aydın Yılmaz için de aynı şeyleri düşünüyorum mesela yıllardır.

Savunma yapmak öğretilebilir bence ama hücum oyuncularının belli başlı yetenekleri olması lazım ki bazı futbolcularımızda gram yok bu yeteneklerden.

Maraton.com.tr, Napoli ile Gökhan İnler için anlaştığımızı yazıyor !

ligtvnin yaptığı haber komple fail

gökhan inlere aldığı maaşın bir mislini önermişiz(dikkat bir misli fazlası değil bir misli yani aynısı)

ayrıca gökhan napolinin yeni hocası mazzariyle görüşecekmiş benitezle değil yani :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt