Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beni Demirören ile biraz yanliz birakin. Yabanci sinirlama serbest kalma maddeli bi kagit verecem onu.

O da o kagidin üstüne imzayi atak.

On dakika içinde bu kâğıdın üstünde iki şeyden birini göreceğim: Ya imzsını, ya da beynini!

Transferde ağır ilerliyoruz.

Elmander, Riera, Ujfalusi gibi futbolcular ne olacak?

Melo ve Umut'un bonservisleri alınmayacak mı?

Orta sahaya ve sol beke transfer yapılacak mı?

Elmander giderse yeni santrafor alınacak mı?

Nani gelecek mi?

Hala belirsizlik var... Buna karşılık fener iyi transferler yapıyor. Kadrolarını 1 kademe yükselttiler.

fener kadrosunu sisirmekten baska bisey yapmadi holmen ve alper bu bollukta is yapmaz, bruno alves ve kadlec mevki olarak ihtiyaci vardi ama katkisi tartisilir bunlarin, bruno 2-3 sene önce avrupanin en iyi stoperlerinden biriydi, formda bir kadlec türk ligini süpürür ama bunlar 2-3 sene önceydi, alper bize inat alindi, holmen'e ben bile sebep bulamadim. bizde hala sol bek ve orta saha yok, yedek oyuncu yok sayilir gökhan zan'la mukavele yenilenmedi, alternatif forvet yok, orta sahaya alternatif yok, kanata yerli takviye sart

Melo ile imza atildi ise...Inler isi yatar.

Ha Melo alinip, üstüne de Inler alinirsa (veya kiralik) cok feci bi takim oluruz.

4312

Muslera

Eboue Semih Chedjou XXX

Melo

Inler -----Selcuk

Sneijder

Drogba --Burak

​

7 yabanci ideal olur.

sakatlik, ceza, 3 kulvar...

Beni Demirören ile biraz yanliz birakin. Yabanci sinirlama serbest kalma maddeli bi kagit verecem onu.

O da o kagidin üstüne imzayi atak.

On dakika içinde bu kâğıdın üstünde iki şeyden birini göreceğim: Ya imzsını, ya da beynini!

Oyle bi ihtimalin olabilmesi icin beyni olmasi lazim. Bunu henuz bilmiyoruz.

Son Dakika: Federasyon, kulüplerin maç kadrolarına 6 yabancı oyuncu almalarına karar verdi (ntvspor)

...

Yuh ya abi vallaha bunlar gerizekalı ya.

şimdi inler i almasınlarda görelim. ya hakan balta ile devam diyecez yada gökhan için kesenin ağzı açılacak..çok ama çok kötü oldu bu yabancı sınırı

Elmander-Ujfalusi-Eboue :heyo:

Avrupa Insan Haklari... a dava acacaz mi acaba... AB yabanci konu fln.

6+0 olarak kaldı...

İnler hamlesi sonuçlanmalı...

Ynt: Transfer Nöbeti

Tff bynine siciyim 4 tane tribundeki yabancilarin kucaginda otursun geri kafalilar

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

6+2 :mad::o:sad007:

Bu Is daha BITMEDI!

Muslera

Eboue Chedjou Semih Riera

Hamit Yekta Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

suan böyleyiz.

​

bu tff türk futbolunu baltaliyor külübleri avrupada basarili olmasini istemiyor cok acik bu.

Yok arkadaş bu adamların gitmesi lazım ciddi ciddi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt