Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yine kanatsız bir sezona hazır olun beyler kitlenen maçlara şişirip durduğumuz toplara

bence okadar kötü degildik...sonuclara bakildinda.

Unutmamak lazim ki, o sistemi "daha hazir olmiyan, ve takima alismamis" Sneijder&Drogba vardi. Bunlar daha farkli oyniciklar. Hele Sneijder bu sistemde agirlini koymasi gerek. Bunun icin tam FIT olmasi lazim.

Ayirca sistemi daha benimsemis olacak takim. +bi hucumzu hizli bek ile, oyunumuz daha genis olur.

Bakildinda 4312...AMA Eboue ve "yeni sol bek" hucumcu bekler olacak.

Mac icinde buna dönisiyor bu formation:

Muslera

Semih Chedjou

DMC

Eboue Hamit Selcuk Carlinhos

Drogba

Burak​

-------------Muslera-------------

--------Semih-----Chedjou-------

--Eboue-----------------Kolarov--

-----------Inler--Selcuk---------

-------------Sneijder------------

--Burak-------------------Kerim--

-------------Drogba-------------

Yedek:

Eray

Sabri

Gökhan

Engin

Hamit

Erman

Umut

Görüceksiniz sadece İnler takviyesi ile dahi canavar gibi bir takım çıkacak...

Biz zaten kritik CL maçlarından evvel Önemli yabancıları dinlendirmek için zaten rotasyon yapıcaz..

Geçen sene CL maçları öncesi ve sonrası kayıplar toplam 15 puan civarında.. CL öncesi tsl de oynayan yabancılar Cl de yedek de kalabilir. Önemli olan bu kararda yerlilerin oyunda daha fazla önem traşıyacak olması. Ve bizim asil yerlilerimiz açık ara öndeler. bu yerli avantajını +2 ile neden yabancılara kaptıralım.

Bu kıyaslama sadece; bize 4. tıldızı taktırmamaya çalışan febeş takımı ile yapıldıTekrar ifade ediyorum ...

6+0 bize ligde avantaj sağlar ama 6+0+4 olması bizi sadece 10 yabancı ile sınırladığı için avrupa da zorlar ...

Keşke 6+0+ sınırsız olsa ... O zaman bizi kimse tutamaz.. Tribünde oturanların maliyetini biz avrupadan çıkartırız. Ama onlar bunun hamallığını yapamazlar maddi olarak....

banane fenerden ya iki senedir 10 puan fark attık real maçında millet kendineden geçti bizim yerimiz oralar bu karar her türlü bizi baltalar fb bjk yine avrupaya gidemeyeckler zaten:mad:

Hic bir futbolcunun gelisi gidisi umrumda degil .. Sen Federasyonun kopegi konumuna gelmissin artik bu karar degismez !! Aziz yine yapti yapacagini .. Hem Sike yapiyor hemde Kendisine destek cikan Federasyon baskani var ..

Transfer Nöbeti

Ben de takip ettim de öyle kesinlik belirten bir açıklama görmedim. Parasını verirsen gelir.

türkiyeye sıcak bakmadığına eminim aöıklamalarında bu bariz belli oluyor ki napoli'nin istediği rakam 15-20 milyon € arası absürd bir bonservis ve bu adamı bu yabancı kısıtlaması yüzünden fenerinde meirelesin yerine istediği yazılıp çiziliyor o yüzden ben bu transferi çok zor olarak görüyorum birçok olumsuz faktör var malesef.

Vallahi Arada, Madrid'de mutlu ve pek gelmeyi niyetli degil. Ama bu yabanci sinirlamara olayi kalirsa... bi fedarkarlik yapip "Kötü gidisini, bi nevi telafe edebilir."

Sanmiyorum ama.

demirören madem bukadar yerli oyuncu sevdalisi milli takimin hali ne böyle? milli takimda bile adam gibi ilk 11 cikmiyor andorra galibiyetine sevinir olduk adam daha hala istifa etmiyor ve aziz yildirim ile konusup anlastigi gibi karar veriyor

Bu TFF devrilmez beyler boyle pasif davranislarla devrilmez .. Yumrugunu masaya vurma zamanii .. Haluk Ulusoy hazir bekliyor ..

Su serefyoksunu futbol kuluplerini ayar cekip yanimiza almak lazim bu federasyon G I D E C E K .. DERTLER .. B I T E C E K

Adamı futboldan soğuttunuz yeter be.Her geçen gün daha kötüsü olmaz dediğim kararlar veriyorsunuz ve sonra yine daha kötüsünü buluyorsunuz.

------Drogba-Burak---

--------Sneijder-------

Transfer-Selçuk-İnler-Hamit

---Semih-Chedjou-Eboue

-------Muslera

Nani, Farfan vs hikaye, Kerim Frei, Inler, Arda sahane.

Allah belani versin TFF

Arda konusunda bişeyler yapmaliyiz beyler. Kampanya başlatmaliyiz. özellikle ardaya baski uygulamaliyiz

O ilk 6 ile bitmez bu lig.

Bizde rotasyona tabii olan kimsenin beğenmediği yedek yerlilerimiz TSL de her takımda ilk 11 oyuncusudur..

Özellikle de Yekta ve engin...(Erman ı saymıyorum O sneijderin yerine direk kadroyu kapabilir devre arasında)

Geçen seneki melonun olmadığı süper kupa finalini ve diğer eksik kaldıklarımızı unutmayalım..

Ebouenin afrikaya gittiğinde sabri öyle işler yaptı ki bu yaşta transfer teklifleri alıyor yurtdışından G.Zan dan bahsetmedim daha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt