Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6+0+4 kararının onanması Fb'nin uefadan ceza yeme ihtimaline karşı olduğunu düşünüyorum.Aksi takdirde onların da yabancı sayısı bizden az değil.Ceza gelirse elindeki yüksek maliyetli yabancıları gönderecekler Holmen gibi lige uygun adamlar getirecekler.Çok büyük ihtimalle ceza geleceğini bildikleri için 6+0+4'ü desteklediler.

Onlar men edildikleri süre zarfinda Galatasaray´in Avrupa´da basarili olmasini istemiyor kesinlikle. Mesele sadece bu.

Ya kimi oturtursun tribündè? :) Artik Carrusca gibi oyuncularimiz yok. Cogu star. Kim kabul eder bunu?

Alternatifin yoksa da uzun vadede basarili olamazsin. Bunun sakatligi var, cezasi var, susu busu var.

Her hafta rotasyon mu yapacagiz herkesi memnun etmek icin? Nasil olacak?

riera iyi güzel hoş da adamı yedekten kullanmak istesek +2 mevzusu yok bu sene. rierayı kullansak meloyu almamamız lazım. yani neresinden bakarsan bak, rezalet bi karar işte. tüpçü ne kadar beddua alıyor farkında değil heralde. ulan hadi ligi geçtim, bırak bari avrupa vizyonumuz var bizim, biz ş.ligi kupası istiyoruz hatta bu şerefsiz azize lig kupasını verelim şimidende gitsin sevinsin enayi ama karşılığında sınırsız yabancı istediğimizi söyleyelim belki yalaka tff kabul eder

Melo bu ligde fenere karşı psikolojik üstünlüğün baş aktörlerinden

Melodan vazgeçeceğime aylardır demediğimi bırakmadığım hakan baltaya sola koyarım daha iyi.

Hocam şu ezikler gibi sadece onlara göre vizyon almayın rica ediyorum , Fenerbahçe dediğiniz kim cezaları vs. gelince görürüm ben olmayan bitik Fenerbahçe'ye karşı psikolojik üstünlüğe vs.'ye gerek yok , Gökhan İnler + Carlinhos ile bu ligde şov yapar , ŞL'de ise minimum çeyrek final görürüz.

Yerli yabancı olayını geçtim 4 yabancı tribüne demek direkt senin taktik,teknik anlayışına müdahale demektir.23 kişilik bir kadro kurduğunu düşün tribüne göndermek istediğin adamlar yabancı olacak.İşe yaramaz,formsuz adamlar bile sırf yerli diye ilk 18'e girecek.

Hakan Balta sözlesme yeniledi dimi beyler? Birden gözümde cok degerli oldu da

Ftw‏@FtwGSGeschützter Account28sBildiğiniz gibi klüp yabancı kararını AIHM'e taşıyor tek tek tüm futbolcular dava açacakmış, hatta ilk açan Riera olacakmış.

Hakan Balta'yi ilk 11 e yazana MYC Ömür boyu BAN ltfn.

nekadar cabuk unutuldu Hakanin nekadar bi kötü oyuncu oldunu...

Sarap degilki...2 yilda yaslannip daha da iyi oldunu ...bunu var sayarsak..lütfen beyler.

kardeşim olay basit : meloyu alıyorsun , solbeğe emre can , frei,okay alıyorsun ve transferi kapatıyorsun...

bunun adı vizyondur ama tulun dene adamda vizyon yok..

melo-emre can- kerim frei - okay yokuşlu ve mümkünü varsa hakan calhanoğlu.. zor değil bu transferler ama tulun gibi genc yetenek düşmanı futboldan anlamayan güya profesyoneller olunca işin içinde zor..

20 milyon € parayi basıp arda turan'ı almaliyiz...

MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ (VARSAYIM)

AS TAKIM : Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-SOLBEK-İnler-Hamit-Selçuk-Sneijder-Burak-Drogba

YEDEKLER : Eray-Zan-Erman-Hakan-Yekta-Umut-Sabri...

18 DIŞI : Kazım,Engin,Emre,Ceyhun...

Birde Fener'e bakalım

AS TAKIM : Volkan-Gönül-Egemn-Alves-Kadlec-Meireles-Emre-Alper-Kuyt-Sow-Webo

YEDEKLER : Mert-Bekir-Topuz-Salih-Topal-Caner-Türk Santrafor

18 DIŞI : Kırıntılı,Selçuk,Kesimal,Hasan Ali,Sezer,Recep...

Bir İnler hamlesiyle ligi tekrar süpürecek kaliteye sahip oluruz.Çok önemli bir transfer.

Hocam şu ezikler gibi sadece onlara göre vizyon almayın rica ediyorum , Fenerbahçe dediğiniz kim cezaları vs. gelince görürüm ben olmayan bitik Fenerbahçe'ye karşı psikolojik üstünlüğe vs.'ye gerek yok , Gökhan İnler + Carlinhos ile bu ligde şov yapar , ŞL'de ise minimum çeyrek final görürüz.

Avrupaya gidebilmek için ligde başarılı olmak gerekiyor.Ne yazıkki şu uygulama ile fener potaya sokuluyor.2 yıldır sahada bizi ezememelerinin(hem hakem bazında hem oyun bazında) başlıca nedenlerindendir melo.

İkinci olarak gökhan inler+carlinhosun maaşsız bize maliyeti yaklaşık 18 milyon euro olur(12 gökhan+6 carli.)

Melo + 3 Türk(frei+defans+sol) ü şu paraya çok rahat alabiliriz.

Şampiyonlar liginde çeyrek finalde bence hala zor bir ihtimal.Sonuçta hala 3. torbadayız ve formda oynatabileceğimiz sadece 6 yabancı olacak.

İşin özü hocam ben hala istikrarlı bir şekilde lig şampiyonluğundan yanayım.elinde sonunda avrupada başarı mutlaka gelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt